18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
BryanK 2014-02-26, 14:23 6
powiem tak by parę tu niedorozwojów podkurwić:
"Jaranie się driftami to pedalstwo
a BMW to ciota i chuj"

PS: Zanim któryś z was sobie bródkę pobrudzi od plucia to powiem , że sam mam BMW i cenię sobie te auta. Ale nie jestem jakimś jebanym niedowartościowany, znudzonym życiem gówniarzem bez większego IQ żeby się jarać jeżdżeniem bokiem. A i potrafię docenić każde auto nawet Fiat czy KIA bo auto ma wozić dupę a nie być obiektem do szpanowania przez zakompleksiony kwiat polskiej ćwierć inteligencji.
Chcecie się bawić to zapierdalać gdzieś zdala od cywilizacji bo następnym razem mamusia obiadku nie zrobi i pod nosek nie podstawi bo nie kupi ziemniaczków w sklepie ponieważ jakiś kurwa debil nie umie jeździć autem skoro się na takim ogromnym parkingu wpierdolił w dostawczaka.
Módlcie się o mózg. Amen!
Zgłoś
Skowu 2014-02-26, 14:24 1
wiedziałem, że się to tak skończy... BURAK ZA KIEROWNICĄ BURAKOWOZU!!!!!!!!!
Zgłoś
BykoZauruz 2014-02-26, 14:46 1
Nie szkoda im Gazu na takie coś?
Zgłoś
hpiotrekh 2014-02-26, 14:56 1
ktoś, kto twierdzi że 320d objedzie 90% aut spod świateł nie może mieć równo pod sufitem.
głupia Kia cee'd 1,6 szła by łeb w łeb.
Zgłoś
grey_warden 2014-02-26, 14:57 6
Imie_jego_44 napisał/a:

, BMW ma taką przyczepność, takie hamulce i precyzję prowadzenia i jest tak bezpieczne/twarde, że moim zdaniem nawet jadąc 100 km/h po mieście BMW jest bezpieczniej niż jadąc 50 km/h fiatem bo BMW szybciej zahamuje albo ominie bez problemu przeszkodę itp.

Za 100 km/h w mieście - żeby Cię murzyńska wioska wyruchała, chuju.
Zgłoś
Moshe 2014-02-26, 14:57 2
No jak się robi takie rzeczy to trzeba uważać, ale gość z dostawczaka to też się nie popisał, bo skoro nie zauważył dwóch aut odpieralających maniane na pustym placu to znaczy, że jest ślepy i powinni zabrać mu prawo jazdy...
Zgłoś
Lord_Viader 2014-02-26, 15:03
@kajtol - poproszę dwa Wieśmaki i fryteczki. Duże. Raz raz.
Zgłoś
S................t 2014-02-26, 15:03
Imie_jego_44 tak szanujesz bliźniego, że nie bacząc na zagrożenie dla jego życia godzisz się zapierdalać w bm'ce 100km/h po mieście katolu-hipokryto? Albo jesteś bardzo młody i bardzo głupi, albo jesteś trollem, innego wyjścia nie widzę
Zgłoś
Imie_jego_44 2014-02-26, 15:07
Wieśniaki w Warszawie tak się jeździ, dynamicznie i brutalnie, miejsce tylko dla dobrych kierowców i w takim miejscu BMW jest niezrównane bo autentycznie przy 100 km/h jest w nim bezpiecznie.
Zgłoś
konował 2014-02-26, 15:07 1
Dla mnie to wygląda jak by dostawczak celowo się tam wpierdolił i celowo wywołał wypadek. Jebany zawistny polaczek.
Zgłoś
p90bialy 2014-02-26, 15:09 2
Ten filmik to kolejny dowód na to, że BMW to nie marka samochodu, tylko stan umysłu...
Zgłoś
w................4 2014-02-26, 15:15 1
ChybaTy1 napisał/a:

Zaiste, za każdym razem gdy podjeżdżam pod światła i widzę 20 letnie BMW na stalówkach z łysymi oponami to bierze mnie taka zazdrość, że chyba 10 wezmę 1/3 wypłaty i sobie takie BMW kupię.

Przypierdalaj się do każdego, kto powie coś złego o passacie, nawet jeśli to jest prawdą. Jednocześnie hejtuj BMW nie posiadając takiego auta. Hipokryzja że chuj

Pewnie nawet nie umiałbyś umiejętnie jeździć E34 z V8 pod maską, ale co tam.. lepszy passat kręcony o 300 tysięcy

PS nawet
Cytat:

20 letnie BMW na stalówkach z łysymi oponami

daje więcej frajdy z jazdy niż cokolwiek z 1.9 tdi pod machą, ale skąd o tym możesz wiedzieć, skoro przez całe swoje życie prowadziłeś tylko passata....
Zgłoś
MAREKZ12 2014-02-26, 15:16
MudPie matole NIE z przymiotnikami piszemy razem.
Zgłoś
Y0SH 2014-02-26, 15:19 1
"MudPie matole NIE z przymiotnikami piszemy razem." co to za zjebana definicja idioty? "nienajlepszy" według tego czy jak kurwa? I co "matole"???

A co do zdarzenia, to winę oczywiście ponosi kierowca tego niebieskiego ścierwa i powinien dostać na miejscu wjeb w chuj za spowodowanie kolizji pedał jebany. A do wszystkich co nie mają pojęcia co na tym filmiku się dzieje, wyjaśniam, bo jesteście tak tępi, że nie wiem jak pamiętacie o oddychaniu jebane gimbusy: po pierwsze filmik ma 5 lat i to jest Poznań, a dokładnie OGROMNY PARKING PRZED STARYM STADIONEM LECHA. NIE JEST TO DROGA PUBLICZNA. Jest to miejsce oddalone od wszystkich miejsc handlowych itd, więc nie stały tam normalnie samochody w dzień w którym nie ma meczu (większość). Jedynie do czego służył ten plac to tor kartingowy i właśnie zabawy-szkolenie kierowców - czasem w zimie tam z 15 samochdów urzędowało w nocy. Plac ten ma wymiary ok 100x200 metrów i jest tak ułożony, że praktycznie nie opłaca się w ogóle przez nie go przejeżdżać, a ten tez GRUBY chuj musiał jechać samym środkiem 100 metrowej drogi, prosto na dwóch kolesi w BMW którzy zajmowali kwadrat 20x30m kurwa jego mać. W ZWIĄZKU Z TYM DAJE TO 100 % PEWNOŚCI, ŻE JEGO OBECNOŚĆ W TYM MIEJSCU TO OCZYWISTA PREMEDYTACJA, I CHODZIŁO O SPOWOWANIE TEJ STŁUCZKI, ale piszcie sobie dalej jeżdżący autobusami i rowerami frajerzy.
Zgłoś
Imie_jego_44 2014-02-26, 15:22
wiesiors4,

hejtujesz 1.9 TDI w sumie bardzo udany silnik na każdym kroku a sam jeździsz największym szrotem jaki BMW wypuściło czyli 2.5 TDS
szczyt hipokryzji.
Ja jestem fanem BMW ale nie fanatykiem tak jak Ty, miałem Audi z 1.9 TDI i silnik to była w nim najlepsza rzecz a teraz planuję jakieś BMW albo Lexusa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem