📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z opisu wynika że policjant dostał jeszcze zarzuty i musial zaplacic 50k dolcow baila, pojebana akcja
Czarnuch się spłoszył, a że nie było drzewa to zaczął autem spierdalać.
Vashu napisał/a:
Z opisu wynika że policjant dostał jeszcze zarzuty i musial zaplacic 50k dolcow baila, pojebana akcja
Weź nie żartuj. Chyba, że mieli zastrzeżenie, że użył tasera zamiast klamki
Pojebane. Funkcjonarjuszowi postawiono zarzuty. Do czego ten świat zmierza.
Vashu napisał/a:
już niedługo praca Policji w Usa bedzie tak samo płatna jak bycie jakimś inżynierem czy biochemikiem 500k rocznie, bo inaczej nikt nie bedzie chciał biegać za tymi małpami, przypomne tylko 13%, 50%.
Vashu napisał/a:
Z opisu wynika że policjant dostał jeszcze zarzuty i musial zaplacic 50k dolcow baila, poj***na akcja
Wniosek? Jakby chuja ubił nie musiałby płacić
Nie wiedziałem że sądy w USofA są otwarte 11 listopada. To u nich święto weterana, jeden z trzech dni w roku ustawowo wolnych od pracy.
Musiał złożyć poręczenie finansowe w takiej wysokości ale niekoniecznie gotówką i ze swoich. Tam są specjalne firmy zajmujące się takimi poręczeniami, działa to jak ubezpieczenie.
Vashu napisał/a:
Musiał złożyć poręczenie finansowe w takiej wysokości ale niekoniecznie gotówką i ze swoich. Tam są specjalne firmy zajmujące się takimi poręczeniami, działa to jak ubezpieczenie.
Vashu napisał/a:
Rozprawa 11 listopada, warto śledzić...
Ciekawe jakiego kolory skóry są przełożeni
"Po zdarzeniu przełożeni funkcjonariusza Kehossa przejrzeli nagranie i zwrócili na nie uwagę Biura Prokuratora Stanowego. Biuro to następnie poleciło policji stanowej Connecticut wszczęcie dochodzenia w celu ustalenia, czy należy postawić funkcjonariuszowi zarzuty karne. W dniu 30 października 2023 r. funkcjonariusz Nicholas Kehoss zgłosił się w poniedziałek do Oddziału A w Southbury na podstawie czynnego nakazu aresztowania, zarzucając mu umyślne okrucieństwo wobec osób i napaść trzeciego stopnia. Funkcjonariusz Kehoss został zwolniony za kaucją w wysokości 50 000 dolarów i ma stawić się przed (GA4) Sądem Najwyższym w Waterbury w dniu 11 listopada 2023 r. "
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów