Wkurwiony właściciel postanowił wyrazić swoje niezadowolenie z tego powodu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
No i pójdzie siedzieć debil .
mają coś z murzynów też skaczą po głowach
O ile znam żółtą rasę to nie zapłacił za drinka. Gdyby wypił drinki, to by już nie żył.
Manolito666 napisał/a:
O ile znam żółtą rasę to nie zapłacił za drinka. Gdyby wypił drinki, to by już nie żył.
Dlatego w Japonii jest taka zasada że po pijaku możesz nawrzucać szefowi i nie ponosisz z tego tytułu konsekwencji.
Lepiej zrobić nie mógł. Szkoda tylko, że go zawineli
Pierwsza zasada prowadzenia baru, czy innej speluny: najpierw płacisz, potem chlasz. W PL co drugi lump zalewał by pałe za darmo. Szybciej byś zwinął biznes, jak zaczął...
Powinno się tak najebać każdego Sebixa kradnącego w Żabce, ABC czy innym osiedlowym sklepie. Kara za lepkie rączki.
Kurwa ale to trzeba być turbozjebem żeby pójść siedziećna parę lat (nie wiem ile u nich dają za morderstwo) za kilka drinków
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów