18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Nie zdałeś
horihan1 • 2013-01-26, 22:45
Ma koleś racje

mnie to osobiście też wkurwia.
jak było to ch*jowo otagowane.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
donminik 2013-01-27, 11:53 1
Jakiś kurw* łeb co chodził cały rok do szkoły bo mu rodzice kazali teraz się żali bo pewnie ma ujeba* hahahahahaha dobrze że się nie popłakał

no i prawidłowo !!! po co chodzić do szkoły jak i tak sie tam niczego nie nauczysz ... lepiej przyjść na koniec roku i wszystko poprawić
Zgłoś
Wilkoo 2013-01-27, 11:58
Kurwa jak mu szkoda, że ktoś przychodzi na sam koniec zalicza i spierdala to niech sam tak robi, na chuj drążyć temat.
Zgłoś
chubert 2013-01-27, 11:59 1
Widzę, że tutaj większość studentów z pierwszego roku, a się wymądrzają jakby wszystkie rozumy pozjadali Obecności ważne są na pierwszym roku, bo wtedy najwięcej ludzi odpada, a z każdym kolejnym rokiem już nikt na obecności nie zwraca większej uwagi i z każdym idzie się jakoś dogadać Poza tym wydaje mi się, że tutaj raczej chodzi o szkołę średnią, a nie o studia. Koleś spina zwieracze, nadgorliwiec jebany, który żałuje, że tak jak inni koledzy nie ma życia towarzyskiego. Zamiast na waksy to zapierdala grzecznie do szkółki, bo mama da lanie i zakaz na kompa. LOL
Zgłoś
soadfan 2013-01-27, 12:15 1
Moreq napisał/a:

Ja chodzę na studia właśnie tak jak gada ten koleś i chuj w dupę leszczom co łażą cały semestr, cipy jebane.

Trochę kultury! Z takim słownictwem nie będziesz przepychał kibli w mojej willi.
Zgłoś
B................o 2013-01-27, 12:24
Co to za nowa moda na jakieś vlogi i inne mondrości jebanych jutóberów? na facebóczka se to posyłajcie. Chuj mnie obchodzi co kogoś wkurwia.
Zgłoś
VanillaBear 2013-01-27, 12:31 1
Jaki ból dupy. Czy to wina uczniów, że szkoły są tak chujowo łatwe, że nawet nie trzeba do nich chodzić, żeby zdać?
Zgłoś
peride 2013-01-27, 12:32
Moreq napisał/a:

Ja chodzę na studia właśnie tak jak gada ten koleś i chuj w dupę leszczom co łażą cały semestr, cipy jebane.

Jakbyś studiował gdzie indziej niż na Wyższej Szkole Żonglowania Ryżem, to sam byś grzecznie skakał na zajęcia.
Zgłoś
together.poland 2013-01-27, 12:50
Ja pierdole, jedyny okres w życiu, kiedy możesz sobie położyć chuja na lekcje/zajęcia. W robocie raczej już nikt usprawiedliwienia od mamy nie przyjmie, więc kurwa korzystaj póki możesz, a nie spinasz wora co najmniej, jakby ci całą rodzinę i pieska naleśnikami wytłukli.
Zgłoś
opek92 2013-01-27, 12:55 1
Hybris napisał/a:

A mnie osobiście wkurwia fakt, że na tym yt od chuja powstało tych vlogerów, pseudo-oratorów, jutuberów dzielących się swoimi przemyśleniami i doświadczeniami. Byłoby spoko, gdyby nimi okazali się staruszkowie/kombatanci, ogólnie ludzie po 50, którzy mają o czym opowiadać. Bądź co bądź to właśnie ich wolałbym słuchać niż tych szczyli, których jedynym zmartwieniem jest brak stroju lub zaległe zadanie z przyrody.
Rozpisałbym się, ale szkoda strzępić języka, ileż można pisać o gównie.

To idź pooglądaj Urbana, on ma z 50 lat i dużo widział. Albo fapaj do wystąpień ryżego i wierz w bajki o zielonej wyspie, też dobre. To że ktoś ma 20 lat nie sprawia że gada pierdoły. A ten koleś mówi z sensem.

Mnie osobiście wkurwia fakt, że na tym sadolu od chuja powstało tych komentarzy, gdzie hejtuje się wszystkie filmy z yt, nawet jeśli ktoś nie jest SUPER VLOGEREM, nowy filmik wtorek czwartek i święta, tylko po prostu podrze ryj na coś co mu się akurat nie spodobało. I jak najbardziej tworzenie takich filmów popieram i mam z nich bekę. A odnośnie 'braku stroju'

Jesteś tylko kolejną jednostką w pladze ludzi którzy patrzą na tych biednych vlogerów jak na jakiś jebanych proroków i mieszają ich z błotem bo "ALE PIERDOLI GŁUPOTY" bo nie załapali ironii/przenośni/aluzji. Z całym szacunkiem, ALE PIERDOLISZ GŁUPOTY.

W gimbazjach zawsze tak było z poprawianiem ocen, po co się bawić z niedorozwojami po parę lat, lepiej przepchnąć i mieć wywalone. Na studiach sam się przejmujesz tym co robisz, na dziennych wszyscy mają na studenta wyjebane po całości, im więcej udupią na 1 roku tym mniej potem będzie poprawiania kolosów i tyle. A to czy zdasz zależy od tego jak napiszesz zaległe egzaminy w 10 terminie, a nie to że skopiujesz z wiki referat z biologii o energii odnawialnej i dostaniesz 3 na koniec.

A co do filmu: FAJOWE, pozdrawiam.
Zgłoś
Trimix 2013-01-27, 13:15 1
Oczywiście nauka jest dla cwelów i ciot....... a potem jest płacz, jak to ??? nie ma pracy ??? dla mnie ??? przecież jestem mgr.inż!!! to po chuj studiowałem??? co za kraj !!! to wina Tuska czy innego politykiera!!! Ale nie pomyśli jeden z drugim, że pomimo tytułów przed nazwiskiem, gówno wie, i każdy potencjalny pracodawca wyjebie debila po pierwszych tygodniach pracy. Także powodzenia życzę
Zgłoś
fangreen 2013-01-27, 13:17
kur*wa az tak was to boli? tez zawsze poprawialem na koniec semestru i ch*uj z tym? jak komus zalezy na dobrej ocenie to zapi*erdala caly rok a jak ktos chce tylko zdac to robi tak jak przecietny uczen ; d przychodzi pod koniec semestru xD
Zgłoś
ddobry10 2013-01-27, 13:21
Na chuj się tak ten typ produkuje jak i tak pewnie na stacji benzynowej będzie pracował
Zgłoś
feranos 2013-01-27, 13:22
Gówno nie ma racji, jest po prostu głupi i go to boli. Do szkoły (no głównie na studia) nie masz chodzić po to, żeby chodzić i się uczyć, tylko żeby się nauczyć i umieć. Skoro ktoś jest na tyle zdolny, że potrafi się nauczyć i zaliczyć tyle samo co inni w pięć miesięcy, to zajebiście, że tak zrobił nie marnując swojego czasu na szkołę (pewnie i tak zmarnował na coś innego, ale to nieważne). Lewak jebany, wszyscy mają tak samo cierpieć, bo on jest debilem i nie potrafi zaliczyć wszystkiego w miesiąc.
Zgłoś
PanBrowar 2013-01-27, 13:25 3
A ja osobiście uważam że dobrze typ gada i browarek poleciał. I to się kurwa nie tyczy tylko studiów. To że ktoś się opierdala cały rok a potem przychodzi i poprawia wszystkie oceny na pozytywne to nie oznacza że jak to ktoś "mądrze" powiedział "jest cwany i da sobie radę w życiu" tylko znaczy że jest jebanym leniem, wrzodem na dupie narodu i powinno go się zagonić do roboty. Pragnę przypomnieć wielkim naukowcom sadistica kurwa że edukacja od 18 roku życia nie jest obowiązkowa więc jak się nie podoba to wiadomo co możesz zrobić. A pierdolenie o tym że ktoś szuka sprawiedliwości w internecie totalnie mnie rozpierdala W normalnym kraju, z normalnym systemem nauczania takie kwiatki nie występują no ale to nie jest normalny kraj... A umysł rozwijać trzeba (niekoniecznie studiami) żeby taki jeden z drugim z białego budynku nie ruchał cię w dupę na każdym kroku i żebyś miał swój rozum a nie oglądał jak się Urban wiesza na youtube albo wypatrywał na TVN-ie na kogo głosować.
Zgłoś
Black Snake 2013-01-27, 13:26
Kurwa ten koleś to debil. Jak nie oceniać to co kurwa robić? Debil i mądry będą na tym samym poziomie bo ocen nie będzie -.- Poza tym ja mam 60% obecności w szkole (50% to minimum by nie mieć nkl) inni mają koło 100% i też słyszę ich oburzenie, że mają problemy z poprawianiem, zaliczeniami itp. I wiecie co mnie boli? To, że są takimi debilami. Mało w szkole jestem, ale naprawdę większość umiem, a oni 100% frekwencji, a oceny i wyniki z egzaminów naprawdę dużo gorsze. Już nie mówię o ich elokwencji i tematach do rozmów. ZIOŁO!!! PICIE!!! KURWA, ALE SIĘ SCHLAŁEM! -.- Ten koleś mi na takiego samego zjeba wygląda co 75% mojej klasy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem