Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja po jednym takim zdarzeniu, gdzie pijani goście zaatakowali mnie na mieście gdy wracałem z żoną, skończyło się na kilku otarciach i porwanej podkoszulce, ale oni tej nocy nie wrócili o własnych siłach do swojej meliny... po tym miałem pogadankę, że w takiej sytuacji ma się oddalić i jak zobaczy, że nikt jej nie goni, wezwać policję. To, że stoi w centrum zdarzenia powoduje, że ja mam mniej opcji. Mogę wziąć napastników na siebie, dając jej czas na ucieczkę, a potem samemu się zacząć oddalać z nimi, ewentualnie przynajmniej bijąc się, nie muszę ciągle sprawdzać co się z nią dzieje.
Przypomina mi się zasłyszana historia z jakiegoś podacastu za granicą [być może Joe Rogan, bo głównie jego słucham]. Kolega [opowiadającego historię] czekał w kolejce do klubu ze swoją dziewczyną. W pewnym momencie podjeżdża pod samo wejście czarna beta i wychodzi z niej czterech karków, tatuaże na szyi, karku, dłoniach. Bramkarz już zdejmuje liny by ich wpuścić bez kolejki aż tu nagle ni z tego ni z owego jakaś pipa zaczyna się gorączkować, że "tu jest kolejka, co to za wchodzenie z boku!" inni zaczęli się przyłączać, a ten kolega szybko wziął swoją dziewczynę za rękę i odciągnął ją od brania udziału w tym mini strajku. Każda laska i jej facet, którzy poszli wyjaśniać sytuację, po kilkunastu sekundach leżeli na ziemi z rozjebanym ryjem. Nie patyczkowali się ani trochę, poleciały srogie proste i sierpy i nie zważali na parytety [albo i w sumie zważali]. Na tym polega inteligencja mężczyzny by wiedzieć kiedy uspokoić swoją laskę, a w sumie by wytłumaczyć jej, że przy jakiejkolwiek spinie na ulicy, jej zadaniem jest albo zamknąć mordę i nie potęgować awantury, albo spierdalać by on nie musiał w tej awanturze się jeszcze nią przejmować.
(...)
eee, słabe, ja słyszałem lepszą wersję: karki dostały wpierdol od jakichś suchoklatesów, a potem się się okazało, że to był zespół grający główny koncert xd
(...)
Bez przesady... Twoja stara aż taka popierdolona nie jest....
Od kiedy to trzeba się żenić, żeby spłodzić takiego geniusza jak ja?
Pobij kolesia w kasku podczas gdy maciora będzie przeszkadzać i później oceniaj. Poza tym nie dziwię się, że beciak ma miękką faję przy takim wielorybie. Prawda jest taka, że niepotrzebnie jej bronił w czasach równouprawnienia a motocyklista to też p*zda, bo powinien na koniec temu pasztetowi nastukać, żeby zamknęła ryj.
Jak już bym miał się napierdalać z typem w kasku, to napierdalałbym go po jajach - nie ma innej opcji...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów