📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Moze miała niewygodne majtki.
Tytuł tego wątku zbyt długi, powinien brzmieć: "Nie żeńcie się"
Wyjątkowo tępa i wkurwiająca dzida...
Bez przesady... Twoja stara aż taka popierdolona nie jest....
Geraldinio napisał/a:
Tytuł tego wątku zbyt długi, powinien brzmieć: "Nie żeńcie się"
Bez przesady... Twoja stara aż taka popierdolona nie jest....
Nie rozumiem o chuj tu chodzi, jakaś baba dostała kompletnie z dupy szału macicy czy co
MysteryMan napisał/a:
Nie rozumiem o ch*j tu chodzi, jakaś baba dostała kompletnie z dupy szału macicy czy co
ja to widzę tak, że motocipens o czekoladowym umaszczeniu przejechał zbyt blisko i prawdopodobnie zbyt głośno obok wkurwionej na swojego rednecka grażyny. Czyniąc to, grażyna chciała w jedynie na jej pizdowatego faceta działąjcy sposób, zwrócić uwagę czekoladowemu, czyli darciem pizdy i popychaniem. Jednak jak widać, to co w domu toksycznego odpierdala wobec miekkiej pały swojego pizdusia, nie działa w świecie bardziej cywilizowanym.
Pytanie do eksperta. Czy męski stanik widziany na nagraniu to jakaś nowa z moda wśród motoseksualistów?
Carnage666 napisał/a:
Pytanie do eksperta. Czy męski stanik widziany na nagraniu to jakaś nowa z moda wśród motoseksualistów?
Spróbuj. NA 100% polubisz.
turor napisał/a:
Ktoś ja w końcu zutylizuje.
Zycie było by o wile łatwiejsze gdyby nie jakieś dziwne zasady, ze agresywnej babie nie wolno przypierolić tak samo jak agresywnemu facetowi.
willoo napisał/a:
ja to widzę tak, że motocipens o czekoladowym umaszczeniu przejechał zbyt blisko i prawdopodobnie zbyt głośno obok wkurwionej na swojego rednecka grażyny. Czyniąc to, grażyna chciała w jedynie na jej pizdowatego faceta działąjcy sposób, zwrócić uwagę czekoladowemu, czyli darciem pizdy i popychaniem. Jednak jak widać, to co w domu toksycznego odpierdala wobec miekkiej pały swojego pizdusia, nie działa w świecie bardziej cywilizowanym.
Pobij kolesia w kasku podczas gdy maciora będzie przeszkadzać i później oceniaj. Poza tym nie dziwię się, że beciak ma miękką faję przy takim wielorybie. Prawda jest taka, że niepotrzebnie jej bronił w czasach równouprawnienia a motocyklista to też pizda, bo powinien na koniec temu pasztetowi nastukać, żeby zamknęła ryj.
Przecież ta kurwa powinna dostać taki wpierdol że więcej by nie podniosła głosu na mężczyznę. Chłop na motocyklu zamiast ją znokautować to bije typa który był w miarę spokojny i chciał uniknąć bijatyki
Przejechał jej za plecami i przygazował, wystraszył ją i się wkurwiła ... na nie tego czarnucha co powinna
Zmysł pierdolniętego człowieka. Motocyklista poszedł klepać gościa, to pierdolnięta baba chciała, chociaż motor przewrócić. Chociaż jakąś szkodę zrobić, nawet najmniejszą, oby była.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów