Tutaj link do ustawy: sejmometr.pl/sejm_druki/2202449
Tutaj link do ustawy: sejmometr.pl/sejm_druki/2202449
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
idiotów? Dla mnie są to osoby, które potrafią powiedzieć kiedy coś im nie pasuje. A Ty siedziałbyś zapewne na dupie, patrząc jak podnoszą podatki itd itd itd!
Sami jesteście kurwa niebezpieczni, a nie ta ustawa. Przecież normalne jest że służby państwowe pacyfikują idiotów, którzy zakłócają spokój w kraju, a jak nie ma prawa do pomocy, to wygląda to jak Egipt/Syria - wojna domowa bez pardonów.
Papcio, a rozumiesz jaka jest różnica między GMO, a stosunkiem do ustawy o GMO?
Normalne, jeszcze do nie dawna, to to było na Białorusi czy w innej Kambodży. Ale pranie mózgu daje ładne rezultaty widzę. Stado baranków, tylko beee beeee, jak im władza zaśpiewa I nie pomógł nawet taki sygnał ostrzegawczy jakim było ACTA. Nadal wierne stado baranów je władzy z rączki.
No właśnie to jest normalne, że służby PAŃSTWOWE pacyfikują idiotów. Od kiedy służbami naszego państwa jest niemiecka policja lub białoruskie wojsko? Ostatnim razem, gdy będąc naprawde suwerennym krajem, gwarantem spokoju było wojsko carskiej rosji to Polsk zniknęła z map świata na 123 lata.
Papcio, a rozumiesz jaka jest różnica między GMO, a stosunkiem do ustawy o GMO?
Może mam problemy ze słuchem, ale ten pan ma negatywny stosunek do obu zagadnień. Widziałeś chociaż oba fimiki?
-Halo, Angela?! - Wydyszał przez słuchawkę rozgorączkowany Donek - Angela, jesteś tam?
-Jesthem her Tusk, was is das? - Zapytała zaspana
-Angela! Sytuacja kryzysowa! Wszystko się wydało! Miro już wisi! Grzesio i Stefek zabarykadowali się w biurach. Po mnie już też idą! Policja, wojsko, Grom - wszyscy odmówili strzelania do tłumu! Co gorsza, są z Nimi! Angela pomóż! Ja miałem dziadka w Wermachcie!
-Ja Ja, helikoptery jusch lecą, her Tusk! - Zapewniła swojego wiernego sługę - Po czym zatelefonowała "czerwoną" linią. Prosto do Moskwy. Po kilku sygnałach odezwał się męski głos.
-Da?
-Zaczynamy Wołodia, zaczynamy!
Stary, w jakim świecie Ty żyjesz? Czytam i nie wierzę...
Ja juz sie pogodzilem z tym ze nic sie nie da zminic w tym kraju. Poprostu motłochu i ignorantów jest wiecej i im nie przemowisz do łba bo przecież oni wiedza lepiej...
A ty co, pierdolona sekta oświeconych? Widzę że na sadisticu prawdziwy wysyp "wiedzących"...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów