Tutaj link do ustawy: sejmometr.pl/sejm_druki/2202449
Tutaj link do ustawy: sejmometr.pl/sejm_druki/2202449
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pragnę powiedzieć, że obecna sytuacja Polski jest przez was debilni wyborcy. To przez was ten kraj daje się upodlić. Dwie głupie szanse dane zdrajcom i w dodatku nie ludziom czystej słowiańskiej krwi...
W sumie chuj z tym.I tak gardzę tym gównem i cebulakami fapiącymi do takich debilizmów.
Zabijcie się.
Niezależnatelewizja?Który to obieg?Drugi czy już trzeci?
W sumie ch*j z tym.I tak gardzę tym gównem i cebulakami fapiącymi do takich debilizmów.
Zabijcie się.
Rzeczowe argumenty przytaczasz, rzeczowe
@bloodwar
To w przypadku optymistycznej interpretacji ustawy, pesymistyczna interpretacja nakazuje snuć scenariusze w stylu Czechosłowacja 1968.
Patrząc na sejm, senat, rząd, belweder nie jestem optymistą
@Arashel
Wypowiadasz się w sposób skrajnie nieuświadomiony. No ale spoko, ja rozumiem, jak się ma te 20 lat i przez 11 dni się 787 postów nastukało to nie ma czasu na rzeczy takie jak myślenie czy czytanie.
Nieświadomy...? Znam się trochę i studiuje kierunek związany z genetyką i wiem że pierdolą głupoty o GMO.
Tez na tyle znam model fizyki że wiem że z niczego Keshe to może tylko czarować jak magik z kapelusza.
Kosmitów to chyba komentować nie muszę? To brzmi tak kretyńsko że aż w sumie zabawnie.
NWO w postaci Iluminatów jest teorią skrajnie głupią bo za wielką. Bezpieki poszczególnych krajów po cichu pociągające za sznurki tak. Ale ogólnoświatowy spisek nie ma szans zostać ukrytym na długo.
I nie 11 dni a 1 rok i 11 dni...
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Na moje kaprawe oczy to jest sarkazm. Poszukaj sobie tej panny na google to sam się przekonasz.
@Arashel
Po pierwsze co ma piernik do wiatraka? Już jakiś czas tem oduczyłem się oceniać po pozorach. Nawet jeśli ktoś wierzy w durnoty to nie znaczy, że zawsze bredzi. Ten projekt ustawy jest FAKTEM.
sejmometr.pl/sejm_druki/2202449
A prawda jest tam, gdzie zawsze była. Bez względu na to, kto ją głosi!
Nieświadomy...? Znam się trochę i studiuje kierunek związany z genetyką i wiem że pierdolą głupoty o GMO.
Tez na tyle znam model fizyki że wiem że z niczego Keshe to może tylko czarować jak magik z kapelusza.
Kosmitów to chyba komentować nie muszę? To brzmi tak kretyńsko że aż w sumie zabawnie.
NWO w postaci Iluminatów jest teorią skrajnie głupią bo za wielką. Bezpieki poszczególnych krajów po cichu pociągające za sznurki tak. Ale ogólnoświatowy spisek nie ma szans zostać ukrytym na długo.
I nie 11 dni a 1 rok i 11 dni...
Haha, a ile ty się nastudiowałeś mając 20 lat?
Obejrzyj sobie to:
Pruski model edukacji
A tu se możesz poczytać co naukowcom wyszło, gdy zbadali zależności między 37000 ponadnarodowych korporacji:
http://www.newscientist.com/article/mg21228354.500-revealed--the-capitalist-network-that-runs-the-world.html
Po drugie ten pan też studiował co nieco związane z genetyką i nie podziela twojego zdania o GMO
Papcio, a rozumiesz jaka jest różnica między GMO, a stosunkiem do ustawy o GMO?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów