Zwłaszcza gdy nie sprawdzi się czy w komorze nie tkwi nabój.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja pierodle może mu krzywo podało pocisk i w końcu wszedł do komory ..... czyli prawidłowo
Veni_Vidi napisał/a:
W Polsce też mamy takich asów...
niby kogo ? tego generała głównego komendanta policji?
psyhepl napisał/a:
niby kogo ? tego generała głównego komendanta policji?
Dwukrotny niekontrolowany wystrzał w budynku psiolicji. Słyszałeś o tym? Bo próbują tuszować takie wypadki. A jest ich sporo. Zobacz w googlu
Przeładował, wypiął magazynek i ponownie przeładował nawet dwa rqzy
1911 nie ma bezpiecznika magazynkowego? Glokiem czy P99 nie wystrzelisz bez magazynka .
Sig ma ,Walther ma...
Sig ma ,Walther ma...
Pawehan napisał/a:
Porównujesz broń projektowaną w 1982 i 1997 ze sprzętem z 1911.1911 nie ma bezpiecznika magazynkowego? Glokiem czy P99 nie wystrzelisz bez magazynka .
Porównujesz broń projektowaną w 1982 i 1997 ze sprzętem z 1911.
Tak się składa że 1911 jest wzorem dla wszystkich tych klamek i nic praktycznie się nie zmieniło od 100 lat . To była przełomowa konstrukcja i do dzisiaj się produkuje i sprzedaje więc weź nie pi..dol jak się nie znasz
nie wiem z czego beka, jak na pusto odciągnął zamek 2 razy. To sie nie miało prawa zdarzyć. Nie wiem, może za słabo odciągnął, czy coś, ale nie zazdroszczę
A już myślałem że będzie się wieszał.
_Yarko_ napisał/a:
Właśnie sprawdził. Był.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów