18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
🔥 Traktor zagłady - teraz popularne
pablohasan 2022-06-30, 14:16 34
Jebany chuj zostawił ryby na pomoscie zeby sie dusiły.
Zgłoś
pAwko7 2022-06-30, 14:46 2
Miała chęć życia wiele większą niż te cioty z Ameryki Południowej czekające grzecznie gdzieś w krzakach, aż typ w japonkach obetnie im łeb.
Zgłoś
Mzimu 2022-06-30, 14:47 1
pablohasan napisał/a:

Jebany chuj zostawił ryby na pomoscie zeby sie dusiły.

tak z ciekawości: co siępowinno robićze złowionymi rybami?
Zgłoś
Torretto1056 2022-06-30, 15:02 14
Mzimu napisał/a:

tak z ciekawości: co siępowinno robićze złowionymi rybami?

Pewnie zależy co chcesz z nimi dalej zrobić.
Jeśli łowisz tylko dla łowienia to po prostu wypuszczasz, jeśli jej haczyk nie zrobił dużej krzywdy.
Jeśli chcesz je np zjeść, to chyba najlepszym pomysł jest je od razu zabić, przetrącić kręgosłup. Jednak taka ryba się dość szybko zepsuje, także pewnie najlepiej włożyć właśnie takie ustrojstwo do wody i ryby sobie w tym żyją jeszcze chwilę. Ok. Nie jest im przyjemnie, dlatego ja np wypuszczam je od razu xd
Zgłoś
JG800 2022-06-30, 15:20
"Oszukać przeznaczenie"
Zgłoś
Silverface 2022-06-30, 15:27 3

Nie wylewaj waćpan wina!
Zgłoś
bercisko 2022-06-30, 17:05 5
Debile odłowione a ta przekaże gen cwaniactwa dalej. Średnia inteligencji w jeziorku się podniesie a za milion lat wnajdą koło
Zgłoś
Karboksylator 2022-06-30, 20:04 1
gość sie teraz starej będzie tłumaczył. zostawił wybki, poszedł do auta i zadzwonił do starej jaki to dzisiaj wspaniały obiad będzie:)

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
zwierzak30 2022-06-30, 20:10 3
I jak to w życiu bywa.
Płotki siedzą,a gruba ryba się wywinęła.
Zgłoś
razak 2022-06-30, 21:13
Hrabia Monte Cristo
Zgłoś
Boss-man 2022-06-30, 23:47
Bardziej by pasowała muzyka - Pójdę boso, niż Tuyo z Narcosa
Zgłoś
Gienek.keneig11 2022-07-01, 23:40
Widziąc po piwach to wam stanął z powodu że rybie się udało. Brawo ludzie 21-wieku
Zgłoś
heidegreen 2022-07-08, 12:13
Zawsze mnie wzruszają takie sceny, ta wola życia.
A chuja wędkarza przywiązałabym do słupa w pełnym słońcu z gołymi jajami w mrowisku.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów