Wczoraj w Essen w Niemczech syryjski migrant podpalił dwa domy. Następnie zaatakował sklepy maczetą. 31 osób zostało rannych, a stan dwójki dzieci jest krytyczny.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jego ojciec aleksander włosy sobie z głowy wyrywa.
Całe niemcy powinny spłonąć
Samochody byśmy kupowali tylko ze wschodu?
łgają w tych statystykach jak we wszystkim. Też im dzietność leci na łeb na szyję, młodzi jak wszędzie na świecie chcą się kształcić, podróżować, świat poznawać, imprezować a nie dzieci pod hełm rodzić żeby ginęły za jakąś grupkę zacietrzewieńców hołdujących populistycznym hasełkom.
Jebac zydowskie scierwa i ich plany , zaraz u nas ten cwelski teatrzyk się rozpocznie. Skurwysyny tuski pis czy jebany kulawy pies się sprzedali dawno. Straceni w chuj wszyscy już jesteśmy. Ukry wezmą Polskę, czarnuchy kraje jak francja czy Anglia, a resztę dadzą szmatoglowym byleby tylko mieć dla siebie całe jebane pustynie. Kurwy jebane lewackie scierwo.
Jak widzę wypowiedzi takich ludzi jak ty, to jestem za tym aby ten plan im się udał…🤣🤣
łgają w tych statystykach jak we wszystkim. Też im dzietność leci na łeb na szyję, młodzi jak wszędzie na świecie chcą się kształcić, podróżować, świat poznawać, imprezować a nie dzieci pod hełm rodzić żeby ginęły za jakąś grupkę zacietrzewieńców hołdujących populistycznym hasełkom.
Akurat w Izraelu statystyki dzietności mogą być prawdziwe bo poprawiają je ortodoksi, którzy mają po 10 dzieci. Tylko pożytek z nich żaden, bo nic nie umieją, całe życie się tylko modlą, ciągną od państwa zasiłki i płodzą kolejne bachory. Do tego, jawnie gardzą wszystkim co nieortodoksyjne. Świętoszkowata patologia.
Jak widzę wypowiedzi takich ludzi jak ty, to jestem za tym aby ten plan im się udał…🤣🤣
Zawsze pisze w tym momencie zobaczymy jak to się zestarzeje.