Dziwny tok myślenia macie, chcecie się nachapać kasy nic nie robiąc? Trzeba mieć szczęście żeby zarabiać kokosy i cieszyć się z tego co robimy. U nas w kraju praktycznie niemożliwe żeby zdobyć pracę którą będziemy na prawdę z satysfakcją wykonywać i jeszcze dostaniemy za to godziwe pieniądze.
Byłem 6mc u szwabów jako spawacz konstrukcji stalowych i mimo, że po każdym przepracowanym dniu miałem wszystkiego dość to po pół roku jak sobie tak wszystko przeanalizowałem to wcale nie było tak źle a kasa była genialna. Co najlepsze pracodawca sam zaproponował mi zrobienie na ich koszt kolejnych kursów bo miałem tylko podstawę. W Polsce na wszystkie kursy wydałbym grubo ponad 10tys a u nich mogłem mieć za darmo, kwestia zostania na kilka lat pracy a niestety nie widziało mi się siedzieć za granicą. Gdybym drugi raz miał podjąć taką decyzję to na pewno bym został. Tyle co ja tam dostawałem to w kraju musiałbym być jakimś kierownikiem co najmniej.
Co do filmiku to babeczki zarobią w 3 miesiące tyle co na kasie przez rok... Ciężka praca popłaca.