W tym filmiku ukazane sa umiejetnosci moje i mojego kolegi z Hiszpanii on 16 ja 17 lat. Zapraszam do sprawdzenia, niedlugo cos nowego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
gizmoseb napisał/a:
jakaś moda się zrobiła na te workouty
Na to moda się nie zrobi, bo trzeba nieźle nakurwiać. To tak jak z siłownią, sam chodzę 2 i pół roku i miałem masę znajomych, którzy chcieli odmienić swoje życie i zacząć być fit bo to modne. Pochodzili miesiąc i koniec przygody ze sportem.
Dojebaliście się do niego jak smród do gówna. Chłopak robi coś dla siebie i szacun. Może nie pochwali się 80 levelem, ale ma kurwa pasję.
Szacuneczek i powodzenia w rozwijaniu pasji!
workout-polska.pl/news
Nie ma za co.
W imię nędznych racji które są waszym rajem!
A wasze garbate anioły,
Niech w pocie czoła kopią wam doły!
workout-polska.pl/news
Nie ma za co.
Raaaaaadom..... pierwsze sekundy filmu , przypominam ze na ZSE sie pije a nie cwiczy ! :p
cazzal, 104 Elajt knajt i co głupio?
kura1997 napisał/a:
moje i mojego kolegi z Hiszpanii on 16 ja 17 lat
ale nie ruchacie się chyba ?
cazzal napisał/a:
Dojebaliście się do niego jak smród do gówna. Chłopak robi coś dla siebie i szacun. Może nie pochwali się 80 levelem, ale ma kurwa pasję.
bresone napisał/a:
Teraz grube kurwy sadole bez pasji w życiu co siedzą i pierdza w stołek cały dzień beda pierwsi do komentowania i prawienia morałów.Pluje na was jak kobra z tajgerem.Pozdrawiam
Bardzo dobrze że ma pasję itd. ale nie musi tym na siłę każdego próbować zainteresować. Mnie np. takie wygibasy na drążku nawet trochę imponują ale nie na tyle żeby to oglądać na sadisticu, wolę tu zobaczyć jak jakiś skejter upada na twarz z dachu albo jak bongman opowiada o krabach(to drugie to żart), no ale chuj jak komuś się podoba to da piwo jak nie to nie,dobra najebany jestem idę spać
Złamałeś prawo rejestrując się tutaj, do tego trzeba mieć 18 lat. Dlatego własnie jest wysyp kwejkowych gówien ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów