W tym filmiku ukazane sa umiejetnosci moje i mojego kolegi z Hiszpanii on 16 ja 17 lat. Zapraszam do sprawdzenia, niedlugo cos nowego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No już pokazałeś się raz tutaj, nawet chyba z tym samym filmem. Gratuluję determinacji i ducha sportu, ale nie przesadzaj. i weź chociaż ten TVN wyłącz jak ćwiczysz
Mogliby mi tak w zębach listy przynosić
Wstawialem inny, zbieram widzow na nowy film bo bedzie bomba, jak przeszkadza to nie ogladaj, chyba w niczym Ci to nie przeszkadza ze tu jest ?
@ kura1997 !
sadistic.pl/uzytkownik/kura1997,474855
Kłamczuszek
Cytat:
W tym filmiku ukazane sa umiejetnosci moje i mojego kolegi z Hiszpanii on 16 ja 17 lat.
Cytat:
2.2. W celu dokonania rejestracji należy zaakceptować Regulamin, a potem w odpowiednim formularzu podać: login (przyszła nazwa Użytkownika), poprawny adres e-mail, hasło, płeć oraz datę urodzenia. Podanie nieprawdziwego wieku w celu uzyskania dostępu do działu dla dorosłych skutkuje blokadą konta.
sadistic.pl/uzytkownik/kura1997,474855
Kłamczuszek
Cytat:
Data urodzenia: 07 Maj 1996
Mariuszku kurwa gdzie są gwałciciele mojej babci!!
Z tymi kartkami w ryju to do cyrku się nadajecie. Bez obrazy.
Co ma byc kurwa niemożliwe? Znajomość z hiszpanem?
kura1997 napisał/a:
ukazane sa umiejetnosci
No faktycznie, godnie reprezentujesz kraj. Szkoda, że w rozwijaniu technologii nie mamy takich osiągnięć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów