Dokładnie do tego zmierzam, przecież gdybym otworzył sklep dla białych czy chociażby dla chrześcijan to by kurwa było larum na cały świat o odradzającym się faszyzmie, rasizmie i ksenofobi a takie coś jest na porządku dziennym?!
Tak.
Dokładnie do tego zmierzam, przecież gdybym otworzył sklep dla białych czy chociażby dla chrześcijan to by kurwa było larum na cały świat o odradzającym się faszyzmie, rasizmie i ksenofobi a takie coś jest na porządku dziennym?!
Oczywiście wcale nie ustawione.
Jakby to był goj a nie żyd i taki film wrzucił to zaraz byłoby wielkie AJ WAJ SZALOM MAZELTOW na cały świat.
Na filmie masz ustawkę między 2 żydami i tyle w temacie.
W Polsce jest kilkaset jak nie kilka tysięcy sklepów dla chrześcijan. Kiedyś nawet w takim byłem jednym i dalej jest w tym samym miejscu. Nikt z tego problemu nie robi, no może poza czerwonym ścierwem, bo coś mi świta, że zdarzało im się kilkukrotnie protestować przed sklepami z dewocjonaliami w ostatnim ćwierćwieczu
Nie chodzi mi o to do jakiej jest grupy skierowany, ale czy pozostałe grupy mogą z nich korzystać czaisz?!
@mygyry, Oczywiście. Masz polskie sklepy w UK, włoskie w USA, tureckie w Niemczech. Ale tylko w żydowskich mogą się zaopatrywać sami żydzi, a fakt, że w żadnym nie zrobiłeś zakupów tylko to potwierdza.
Owszem, ale wyobrażasz sobie sklep "tylko dla Polaków" i pierdolony klangor CNN, gdy sprzedawca odmawia obsługi żydowi?
Tak.
E tam pierdzielisz bzdury, jakoś jak jeździłem po świecie to w niejednym sklepie robiłem zakupy nawet i w żydowskim. Oczywiście zawsze się może trafić jakiś debil bo i jak w UK byłem to el polako cebulako pluł się do typa, że do "polskiej" dzielnicy wszedł, więc już tak się nie sadźcie po typ z nagrania to znany troll.
Oczywiście. Masz polskie sklepy w UK, włoskie w USA, tureckie w Niemczech. Ale tylko w żydowskich mogą się zaopatrywać sami żydzi, a fakt, że w żadnym nie zrobiłeś zakupów tylko to potwierdza.
Większej głupoty dawno nie czytałem. Żydzi to naród kupców. Jaki mieliby interes w niewpuszczaniu kogokolwiek do swoich sklepów? Masz pieniądze, to możesz robić u nich zakupy. Nie masz pieniędzy, to najpierw idziesz po pożyczkę
@up: A to nie jest fragment jakiegoś filmu?
Oczywiście, ze to fragment filmu.
Film nazywa się InAPPropriate Comedy (2013)
Aktor grający księdza to Ari Shaffir, ma nie najgorszy stand-up na netflixie "Double Negative"
Tutaj cała scena:
No ale to wasze pierdolenie o "wyłącznie żydowskich" sklepach jest boskie!
Kurwa gdzie tu widzisz goja? Po lewej mosiek rodem z hitlerowskiej karykatury na plakatach w 40 roku trolluje żydka po prawej.
Oczywiście wcale nie ustawione.
Jakby to był goj a nie żyd i taki film wrzucił to zaraz byłoby wielkie AJ WAJ SZALOM MAZELTOW na cały świat.
Na filmie masz ustawkę między 2 żydami i tyle w temacie.
To też cudowne. Nawet jak już się wyczuje, że coś jest nie tak, to dalej trzeba walić w żydowskie spiski. Cudo.
Na odtrutkę zalecam parę filmów Mela Brooksa, ale tych starszych
Ciekawe czy sprzedają krew na mace z pod lady. Hehe. A wogóle to nie widzę problemu, oni chcą być przepraszani z holokaust, to niech sami przepraszają za zabicie Chrystusa, handel niewolnikami, i wynalezienie i współudział w bolszewizmie i komunizmie, który był holokaustem 200.000.000 istnień.
Zawsze mnie to fascynowało, skąd antysemici biorą ten pomysł krew na macę?
Poglądowe zdjęcie macy:
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów