Tak jak w tytule filmik przedstawia moje umiejętności z zakresu (Planche-Handstand) co jest malym kawaleczkiem, ale moim ulubionym dyscypliny zwanej Street Workoutem. Zapraszam do trenowania tego sportu bo warto. Komentujcie i udostepniajcie. POZDRO
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie wchodźcie i nie nabijajcie mu wyświetleń.
PS. Wszelkie zapytania prosze kierowac na moj fanpage: Kura - handstand, street workout nie tutaj
BlckSn napisał/a:
nie wchodźcie i nie nabijajcie mu wyświetleń.
A ja nabiję i chuj ci do tego, frajerze. Kipisz jadem bo nigdy nie będziesz wyglądał jak on?
Spojrzałem na twoje posty i nie wiem komu mam bardziej współczuć, tobie, czy rodzicom - bo takiej kopalni jadu dawno nie widziałem.
O jebaniutki. Pasja i poświęcenie dają efekty. Zajebiście to wygląda. Gratulacje. Dawaj pokal na piwo.
@kura1997 - trzeba mnie było zachęcać jakieś 25 lat temu.
Znowu Ty? Szacun za to co robisz i w ogóle, ale może starczy tej autopromocji na sadolu? Już parę filmów tu wrzuciłeś, ten się od nich nie bardzo różni. Enough is enough, jak to mówią na Kremlu
@Camel_06 Dokładnie, niech kończy tą autopromocje bo to nie jest na to miejsce. Fajnie że ma zajęcie, że chce zachęcić itd, no ale kurwa...
@kura1997 Na chuj wrzucasz tyle materiału? W każdym tłumaczysz że chcesz zachęcić i te inne rzeczy, uwierz że jeżeli kogoś miałbyś zachęcić to już to zrobiłeś przy pierwszym filmiku, bądź drugim. Bardziej tutaj teraz się popisujesz i budujesz swoje ego, lubisz być głaskany po główce i chwalony, co?
Z każdym kolejnym Twoim materiałem mam wrażenie że nie robisz tego dla siebie tylko dla pochwał, których Ci w życiu brakuje.
Przynajmniej ja zaczynam odnosić takie wrażenie, a to dla mnie na pochwały nie zasługuje.
@kura1997 Na chuj wrzucasz tyle materiału? W każdym tłumaczysz że chcesz zachęcić i te inne rzeczy, uwierz że jeżeli kogoś miałbyś zachęcić to już to zrobiłeś przy pierwszym filmiku, bądź drugim. Bardziej tutaj teraz się popisujesz i budujesz swoje ego, lubisz być głaskany po główce i chwalony, co?
Z każdym kolejnym Twoim materiałem mam wrażenie że nie robisz tego dla siebie tylko dla pochwał, których Ci w życiu brakuje.
Przynajmniej ja zaczynam odnosić takie wrażenie, a to dla mnie na pochwały nie zasługuje.
Chuje wam do dupy zawistniacy. Piwo za pasje i mordercze treningi. Super efekty, zazdroszcze
@Swka spytaj sie osob ktorym pomoglem, nie musze byc glaskany po glowce ani chwalony wiem ile ja i moje treningi sa warte i nie obchodzi mnie akurat tutaj zdanie innych, bo bede cwiczyl i cwiczyl. Kogo mi sie uda zmotywowac tego mi sie uda i najbardziej sie ciesze jak widze ze po roku odzywa sie do mnie znow i widze, ze juz jest dobry przypominaja mi sie moje poczatki. Wiadomo, ze wrzucam przede wszystkim tutaj te video zeby sie wypromowac, po to mam kanal na YT zeby zebrac jakis subskrybentow, a nie zebym sam ogladal te filmiki to chyba proste nie ? Pozdrawiam wszystkich cwiczacych, a hejty nie przestajcie tego robic, nawet nie wiecie jak to motywuje. Pozdro dla cwiczacych i kumatych
Powtarzam jakies pytania to na fanpage: Kura - Handstand, street workout
Powtarzam jakies pytania to na fanpage: Kura - Handstand, street workout
" hejty nie przestajcie tego robic" "Pozdro dla cwiczacych i kumatych" "nie musze byc glaskany po glowce ani chwalony wiem ile ja i moje treningi sa warte i nie obchodzi mnie akurat tutaj zdanie innych, bo bede cwiczyl i cwiczy" "te video zeby sie wypromowac, po to mam kanal na YT zeby zebrac jakis subskrybentow," DEBIL KURWA
Gdyby kura nie wrzucał tutaj swoich filmików nawet nie pomyślałbym o ćwiczeniu street workaut'u.Zmienił moje pasje i zainteresowania.Nie wiadomo czy oglądnie go ktoś nowy i też zacznie porządnie ćwiczyć.
byś zrobił jak wygląda progresja do planche z polskim komentarzem, pozdro
niech sobie chłopak ćwiczy. tylko stary odpuść pisanie bo po tych erudycyjnych popisach wyżej jestem przekonany, że masz większy obwód "bajcka" niż IQ
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów