📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa fajna nutka
ściągnąłem ją sobie i jak będę gdzieś stał w Raszynie w korku to z komórki puszczę w radiu na maxa ahahhahahaha
ściągnąłem ją sobie i jak będę gdzieś stał w Raszynie w korku to z komórki puszczę w radiu na maxa ahahhahahaha
Erutlev napisał/a:
Kurwa fajna nutka
Albo dawno nie byłeś w Raszynie albo jesteś słoikiem, który tam przejeżdża dwa razy tygodniowo (poniedziałek rano, Piątek wieczorem), że tam w korkach tkwisz. Od czasu powstania południowej obwodnicy coś takiego jak korek tam nie występuje.
Za własne popisy wokalne w podkładzie muzycznym piwo leci.
Fajny fejk dla debili. Bo tylko debil da się nabrać.
Hranipex napisał/a:
Fajny fejk dla debili. Bo tylko debil da się nabrać.
Łap: pl.wikipedia.org/wiki/Poci%C4%85g_drogowy - czegoś się dowiesz.
Co nie zmienia faktu, że to nagranie z symulatora. To tak jakbym pokazał wam swojego porszaka z NFS-a ktoś dojebał linkami z wiki czy YT, że faktycznie takie auta istnieją a reszta składała gratulacje za świetnie dobrane elementy nadwozia wliczając kolorystykę, chore w chuj...
jackalski napisał/a:
Łap: pl.wikipedia.org/wiki/Poci%C4%85g_drogowy - czegoś się dowiesz.
Co nie zmienia faktu, że to render a nie jakieś umięjętności kierowców
euro truck simulator 2 nie musicie dziekowac.
jackalski napisał/a:
pl.wikipedia.org/wiki/Poci%C4%85g_drogowy - czegoś się dowiesz.
Gdybyś mi podał link do tego z filmu... O tym co mi podałeś to wiem od dawna ciołku. Zresztą w mojej wypowiedzi nie negowałem istnienia pociągów drogowych...
Ale to co na filmie to fejk w huj i to WIDAĆ. I żadne skrętne wszystkie osie by nie dały rady. Więc wiesz... chciałes zabłysnąć a wyszło jak zwykle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów