... a na końcu mógł odbić w lewo ...
... a na końcu mógł odbić w lewo ...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przeraża mnie krótkowzroczność wyprzedzającego i pacana który jechał prawym,
doliczając tatusia i gówniana co powyłazili pooglądać gwiazdy licząc na to że ktoś ich pierdolnie
od początku widać że jakaś pizda stoi na prawym
żadne tlumacznie nie wchodzi w rachubę że ktoś mnie oślepił na drodze jednokierunkowej czy huj wie co
no najlepiej niech debile namiot rozbiją jeszcze
przeraża mnie krótkowzroczność wyprzedzającego i pacana który jechał prawym,
doliczając tatusia i gówniana co powyłazili pooglądać gwiazdy licząc na to że ktoś ich pierdolnie
od początku widać że jakaś pizda stoi na prawym
żadne tlumacznie nie wchodzi w rachubę że ktoś mnie oślepił na drodze jednokierunkowej czy huj wie co
Ale że co, że jakie gwiazdy?
1. Jeden wyprzedza z prawej, mimo, że lewy ma wolny.
2. Inny, zatrzymał się, co prawda na awaryjnym, ale polazł na pas przeznaczony do jazdy.
3. Jeszcze inny zatrzymał się na prawym pasie (ok, być może z powodu 2, ale chyba mógł po prostu ich ominąć z lewej?.).
4. Napierdala ile wlezie nie trzymając dystansu w wyniku czego musi się w któregoś ze stojących władować.
z tym wszystkim!
Nie wnikając w to kto złamał jakie przepisy, to najbardziej zawinił ten co wyprzedzał, bo to on zasłonił nagrywającemu widoczność i zjechał w ostatniej chwili. Gdyby nie on, to nagrywający z dużo większym wyprzedzeniem by zauważył stojące samochody i mógłby je ominąć.
Nie wnikając w to kto złamał jakie przepisy, to najbardziej zawinił ten co wyprzedzał, bo to on zasłonił nagrywającemu widoczność i zjechał w ostatniej chwili. Gdyby nie on, to nagrywający z dużo większym wyprzedzeniem by zauważył stojące samochody i mógłby je ominąć.
Kuźwa, ale bzdety. O zachowaniu bezpiecznej odległości uczyli na kursie czy przespałeś tę lekcję?
Kuźwa, ale bzdety. O zachowaniu bezpiecznej odległości uczyli na kursie czy przespałeś tę lekcję?
Zjebanyj jakis jestes? Odleglosc byla zachowana amebo, co najmniej 3 sekundy od wyprzedzajacego pierdolca. Ile ty bys tam chcial tej odleglosci wiecej? Moze mial wychamowac do 40 km/h w dwie sekundy?
Zjebanyj jakis jestes? Odleglosc byla zachowana amebo, co najmniej 3 sekundy od wyprzedzajacego pierdolca. Ile ty bys tam chcial tej odleglosci wiecej? Moze mial wychamowac do 40 km/h w dwie sekundy?
No idiota. Jeśli zapieprzali ponad 100 mil na godzinę, to powinno być około 80 jardów w miarę bezpiecznie.
No idiota. Jeśli zapieprzali ponad 100 mil na godzinę, to powinno być około 80 jardów w miarę bezpiecznie.
No idiota. Na filmie jest pokazana predkosc 69mph a nie 100 czyli normalna predkosc na 3 pasmowej autostradzie. Pozatym nikt przed nim nie jechal do momentu az gosc mu sie wpier*olil na jego pas. Zamiast normalnie wyprzedzic lewym pasem ktory byl wolny jak wczesniej ktos juz wspomnial. Widze ze malo poruszales sie po mocno zatloczonych autobanach w niemczech czy autostradach w UK ze wypisujesz takie bzdury jak 80 jardow czesto i gesto te dystansy sa duzo mniejsze w praktyce. Nie jestem eskspertem nie wiem czyja to 100% wina ale wydaje mi sie ze najwiekszym debilem jest osoba ktora zostawila auto na pasie zamiast go zepchnac lub zjechac na pas awaryjny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów