📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
unpleasant napisał/a:
Związała się z asfaltem. To musiało się tak skończyć. ((teraz nie wolno mówić murzyn, bo to obraża )
Mow najzwyczajniej cz4rnuch to wyjaśnia wiele. Ten rodzaj małp porzuca swoje młode. Mam nadzieję że puszczalska zoofilka zostanie sama do końca swoich szpetnych dni
joti napisał/a:
Naćpana, pijana albo zaburzona neurologicznie (teraz nie wolno mówić chora psychicznie, bo to obraża).
Albo wszystko naraz
joti napisał/a:
Naćpana, pijana albo zaburzona neurologicznie (teraz nie wolno mówić chora psychicznie, bo to obraża).
Jest sporo zastępczych zwrotów: pojebana, pierdolnięta, zjebany łeb, tępa suka...
unpleasant napisał/a:
Związała się z asfaltem. To musiało się tak skończyć. ((teraz nie wolno mówić murzyn, bo to obraża )
zachować cza poprawość polityczną
Mewa27 napisał/a:
Ale się wpierdolila w futrynę.. może jej rozum wróci
Co z tego, jak po czarnuchu już nikt tego nie ruszy. A do tego jeszcze jebnięta.
Coś pięknego jak wyjebała o futrynę,leci piwko no i w sumie bambo co jak co ale fajnie że uwiecznił ten moment.
Co jej odjebało ?
unpleasant napisał/a:
[...] ((teraz nie wolno mówić murzyn, bo to obraża )
Obraża debili, bo w staropolskim murzi (czytamy nie jak rz ale osobno każdą literę "rzi") oznaczało kogoś w sporym uproszczeniu na kształt ninja. Byli to najlepsi wojownicy, dobrze opłacani ochroniarze wschodnich i orientalnych książąt, samemu mając status praktycznie dworu. Także, tylko debile czytający wyborczą uważają słowo murzyn za obraźliwe - nie ma ono nic wspólnego z określeniami typu czarnuch, smoluch, nigga, złodziej, nierób itp. To że wszystkie one pasują do tej rasy to już inna sprawa, latami na to zapracowali.
unpleasant napisał/a:
Jebana Pierdolnięta psycholka, dawała dupy czarnuchowi to teraz są efekty teko jakże nieudanego związku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów