Czym więcej bogatych ludzi tym bogatszy kraj. Wieśniaki myślą, że powinny zarabiać więcej nie wkładając żadnego wysiłku intelektualnego bo przecież im się należy .Głombie jebany jaki 1% ?
Sam jesteś glombem jebanym. Jak Ci się wydaje, że coś masz to masz rację, wydaje Ci się. Zobacz co kupujesz i skąd pochodzi i zobacz co sam robisz i dla kogo. Nie neguje kwestii bogacenia się społeczeństwa. Nawet chujem się o ten temat nie otarłem. A ty srasz jakimś żarem z dupy. Wracaj do odrabiania lekcji pało do lania xD
Sam jesteś glombem jebanym. Jak Ci się wydaje, że coś masz to masz rację, wydaje Ci się. Zobacz co kupujesz i skąd pochodzi i zobacz co sam robisz i dla kogo. Nie neguje kwestii bogacenia się społeczeństwa. Nawet chujem się o ten temat nie otarłem. A ty srasz jakimś żarem z dupy. Wracaj do odrabiania lekcji pało do lania xD
Konfederata? Pisowiec? Czy inny niedorozwinięty antysytemowiec? Sądząc po stylu wypowiedzi to ty maks zawodówkę ogarnąłes.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówCzym więcej bogatych ludzi tym bogatszy kraj. Wieśniaki myślą, że powinny zarabiać więcej nie wkładając żadnego wysiłku intelektualnego bo przecież im się należy .Głombie jebany jaki 1% ?
Czysty kapitalizm, pozbawiony państwowego interwencjonizmu, ochrony najsłabszych prowadzi do tego 1% bogatych i biednej reszty. Bez ustawowej minimalnej pensji i trochę sztucznie wywołanym bezrobociu celem osłabienia rynku pracownika wszyscy zapieprzalibyśmy za 3 zł na godzinę. Mielibyśmy u siebie daleki zachód-Meksyk, Wenezuelę, Brazylię, Argentynę. Struktura społeczna byłaby jak w ich serialach tasiemcowych-pan, władca, właściciel fabryki, wyrobnicy w podartych łachmanach, służące, modelki, kurwy i chłopaki luzem pasący się na ulicy.
Czym więcej bogatych ludzi tym bogatszy kraj. Wieśniaki myślą, że powinny zarabiać więcej nie wkładając żadnego wysiłku intelektualnego bo przecież im się należy .Głombie jebany jaki 1% ?
Materiał ma za zadanie "dać do myślenia" i doskonale to robi. Oczywiście przyszedł pan z miasta intelektualista jebany zesrany i wysrywa swoje żale. Nawet nie umie kogoś poprawnie obrazić pisząc słowo GŁOMB. Co? Mamusia jeszcze rosołku nie dała i synuś focha strzelił?
Tylko martwi widzieli koniec wojny. -PlatonŚmiałbym się z wypowiedzi turbofajnokapitalistów, gdybym nie wiedział, skąd im się wzięły takie poglądy. Jak to było... "nie sztuka ukraść dziecku cukierka, sztuka to nie dać się złapać".
Różnica między turbokapitalizmem (dawniej zwanym "wilczym kapitalizmem") a wolnym rynkiem jest taka, że na wolnym rynku popyt jest zaspokajany przez podaż, a w turbokapitalistycznym nowotworze, który mamy obecnie, potulny popyt czeka, aż wielkopańska podaż łaskawie coś każe kupić (gdy nie jest zajęta monopolizacją rynku).
Śmiałbym się z wypowiedzi turbofajnokapitalistów, gdybym nie wiedział, skąd im się wzięły takie poglądy. Jak to było... "nie sztuka ukraść dziecku cukierka, sztuka to nie dać się złapać".
W punkt. Ludzie to takie owce co beczą, że "pasterz jest dobry, a to w innych zagrodach jest dopiero źle. ponieważ wilki i kiepska trawa". Innej drogi nie ma, albo jesteś niewolnikiem, albo Panem.
*Głąbie.