📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na chuj oni się tam wpierdalali?
Tam musza byc jakies prady wodne bo nie jest to normalne zeby tak szybko ich wciagnelo pod wode.
Wzorcowo udokumentowane jak topią sie ludzie.Topielec + "ratownik"
Wiele razy się czyta że ktoś wskoczył pomóc, umiał pływać i utoneli, tutaj na filmie widać książkowo jak koleś łapie ratownika tylko żeby sie utrzymać na powierzchni. Smutne bo biały chciał pomóc
Wiele razy się czyta że ktoś wskoczył pomóc, umiał pływać i utoneli, tutaj na filmie widać książkowo jak koleś łapie ratownika tylko żeby sie utrzymać na powierzchni. Smutne bo biały chciał pomóc
@biosone
Chłopie jak ich nie "wciągnęło" tylko murzyn zaczął topić białasa, najpierw go spychał w dół a później go pociągnął za sobą. Ale nie zmienia to faktu że to jacyś debile, wjebał się pierwszy chyba właśnie po ten pieniek. To takie nowoczesne. Sprzedał by go za 20$ na pchlim targu, zarobił by na crack, a jakiś pedryl z grzywką farbowaną na różowo pod przykrywką sztuki wyrzeźbi sobie z niego wielki dildo i wsadzi se w dupę. Toż to amurika. Oczywiście wyszło lepiej dla nas bo takie filmy, pomimo że smutne, są perełkami.
Chłopie jak ich nie "wciągnęło" tylko murzyn zaczął topić białasa, najpierw go spychał w dół a później go pociągnął za sobą. Ale nie zmienia to faktu że to jacyś debile, wjebał się pierwszy chyba właśnie po ten pieniek. To takie nowoczesne. Sprzedał by go za 20$ na pchlim targu, zarobił by na crack, a jakiś pedryl z grzywką farbowaną na różowo pod przykrywką sztuki wyrzeźbi sobie z niego wielki dildo i wsadzi se w dupę. Toż to amurika. Oczywiście wyszło lepiej dla nas bo takie filmy, pomimo że smutne, są perełkami.
Wędkę tylko zarzucić .
Kiedyś pod filmikiem jak topi się trzech hindusów, była dyskusja na temat topienia się. Kolejny dowód jak to naprawdę wygląda.
Jak ktoś z Was będzie próbował być kiedyś takim bohaterem to pamiętajcie żeby zawsze chwytać topielca od tyłu i mocno trzymać. Szanse, że Was utopi będą mniejsze
Instynkt samozachowawczy ? Po huj ? Przecież mamy gender !! Myślę że umiem pływać, to znaczy że należy mnie traktować jak kogoś kto umie pływać !
Ja pierdolę jakie to przykre kiedy tylko jedna osoba chce rzeczywiście pomóc a reszta jedyne co potrafi to drzeć ryj zza barierek. Ta mentalność tych zjebów genetycznych którzy nawet nie chcieli zareagować w jakiś sensowny sposób by pomóc im się stamtąd wydostać wkurwia mnie bardziej niż ich śmierć. Jak można stać bezczynnie, drzeć ryj i nie robić NIC kurwa by kogoś uratować. Szkoda obydwu :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów