📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Na chuj oni się tam wpierdalali?
Tam musza byc jakies prady wodne bo nie jest to normalne zeby tak szybko ich wciagnelo pod wode.
Wzorcowo udokumentowane jak topią sie ludzie.Topielec + "ratownik"
Wiele razy się czyta że ktoś wskoczył pomóc, umiał pływać i utoneli, tutaj na filmie widać książkowo jak koleś łapie ratownika tylko żeby sie utrzymać na powierzchni. Smutne bo biały chciał pomóc
Wiele razy się czyta że ktoś wskoczył pomóc, umiał pływać i utoneli, tutaj na filmie widać książkowo jak koleś łapie ratownika tylko żeby sie utrzymać na powierzchni. Smutne bo biały chciał pomóc
@biosone
Chłopie jak ich nie "wciągnęło" tylko murzyn zaczął topić białasa, najpierw go spychał w dół a później go pociągnął za sobą. Ale nie zmienia to faktu że to jacyś debile, wjebał się pierwszy chyba właśnie po ten pieniek. To takie nowoczesne. Sprzedał by go za 20$ na pchlim targu, zarobił by na crack, a jakiś pedryl z grzywką farbowaną na różowo pod przykrywką sztuki wyrzeźbi sobie z niego wielki dildo i wsadzi se w dupę. Toż to amurika. Oczywiście wyszło lepiej dla nas bo takie filmy, pomimo że smutne, są perełkami.
Chłopie jak ich nie "wciągnęło" tylko murzyn zaczął topić białasa, najpierw go spychał w dół a później go pociągnął za sobą. Ale nie zmienia to faktu że to jacyś debile, wjebał się pierwszy chyba właśnie po ten pieniek. To takie nowoczesne. Sprzedał by go za 20$ na pchlim targu, zarobił by na crack, a jakiś pedryl z grzywką farbowaną na różowo pod przykrywką sztuki wyrzeźbi sobie z niego wielki dildo i wsadzi se w dupę. Toż to amurika. Oczywiście wyszło lepiej dla nas bo takie filmy, pomimo że smutne, są perełkami.
Wędkę tylko zarzucić .
Kiedyś pod filmikiem jak topi się trzech hindusów, była dyskusja na temat topienia się. Kolejny dowód jak to naprawdę wygląda.
Jak ktoś z Was będzie próbował być kiedyś takim bohaterem to pamiętajcie żeby zawsze chwytać topielca od tyłu i mocno trzymać. Szanse, że Was utopi będą mniejsze
Instynkt samozachowawczy ? Po huj ? Przecież mamy gender !! Myślę że umiem pływać, to znaczy że należy mnie traktować jak kogoś kto umie pływać !
Ja pierdolę jakie to przykre kiedy tylko jedna osoba chce rzeczywiście pomóc a reszta jedyne co potrafi to drzeć ryj zza barierek. Ta mentalność tych zjebów genetycznych którzy nawet nie chcieli zareagować w jakiś sensowny sposób by pomóc im się stamtąd wydostać wkurwia mnie bardziej niż ich śmierć. Jak można stać bezczynnie, drzeć ryj i nie robić NIC kurwa by kogoś uratować. Szkoda obydwu :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów