📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie widzisz przecież że to karawan pogrzebowy :V w środku i tak jebie trupem
Ukraińcy tak mają, robię z czterema.
Jak przyjechali pierwszy raz i widzieli staw to krzyczeli żeby się zatrzymać i do wody w ciuchach chcieli wyskakiwac bo ryby jak ręką. Kurwy na bobry chcieli polować, poszli do lasu i zajebali dzika. Kosz na odpady jest przed budynkiem a pojeby śmieci wypierdalaja do lasu
Znowu u mnie w mieście wybili wszystkie bociany prawie no bo kurwa mięso za friko haha.
Ukraińcy to takie podludzie, normalnego jeszcze nie poznałem.
Jak przyjechali pierwszy raz i widzieli staw to krzyczeli żeby się zatrzymać i do wody w ciuchach chcieli wyskakiwac bo ryby jak ręką. Kurwy na bobry chcieli polować, poszli do lasu i zajebali dzika. Kosz na odpady jest przed budynkiem a pojeby śmieci wypierdalaja do lasu
Znowu u mnie w mieście wybili wszystkie bociany prawie no bo kurwa mięso za friko haha.
Ukraińcy to takie podludzie, normalnego jeszcze nie poznałem.
W środku śmierdziało pewnie, jakby tirówka zdjęła gacie.
trochę współczuję, że zapach ryb kojarzy ci się z zapachem spoconej kobiety,
tak jak twojej babie, bo gdy jesteś spocony, a faja śmierdzi starym serem
tak jak twojej babie, bo gdy jesteś spocony, a faja śmierdzi starym serem
Ktoś, kto porównuje smród ryb do zapachu cipki, to żywej na oczy nie widział i wypisuje głupoty powielane w internecie. Druga opcja, że jedyną styczność jaką z nią miał to upławy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów