18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Feno1983 2019-11-10, 0:02 5
Z początku myślałem: "A co on, kurwa, Robocop?" ... a po chwili: "Aaa nieeee, jednak ok"
Zgłoś
Byku35 2019-11-10, 0:25
"scierwo, zdechło "

co to za język? Policja powinna cię spałować i zamknąć do więzień za taki język
Zgłoś
~sensualna 2019-11-10, 0:42 40
Byku35 napisał/a:

"scierwo, zdechło "

usuń konto większość z nas tak myśli jak on ale sporo nie napisze nie podoba się to wypad
Zgłoś
Smartghetto 2019-11-10, 0:45 22
Byku35 napisał/a:

"scierwo, zdechło "

Obudź się era tuska bezpowrotnie przeminęła... O_o
Zgłoś
S................r 2019-11-10, 1:57 25
Ech, aż szkoda ze nie ma nagrania z ulicy jak adrenalinka odpuszcza i gość zaczyna rozumieć że już po zabawie.
Zgłoś
mygyry 2019-11-10, 8:52
Oj pogryzło jak mnie komary przy grillu
Zgłoś
McQurwa 2019-11-10, 9:18
Jak to nie udany napad? O jeden ścierw na świecie mniej!

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Cryo 2019-11-10, 10:15
On w niego kapiszonami strzela? Jak już kupować broń to chyba coś porządnego...
Zgłoś
i................i 2019-11-10, 10:29
6 czy 7 kulek?
Zgłoś
Rozjebie 2019-11-10, 11:09
Cryo napisał/a:

Bo to nie film, gdzie po strzale z pistoletu gość leci 2 metry w tył. W prawdziwym życiu własnie tak to czasem wygląda. Dlatego śmieszą mnie teksty niektórych tutaj, którzy komentują pod filmami z interwencji policyjnych "czemu mu nie strzelał w nogi"
Zgłoś
polakwrocek 2019-11-10, 11:21 1
Cryo napisał/a:

Jak chcesz aby trafion padł natychmiast musisz trafić określone punkty ciała. Kręgosłup,serce, mózg.
Reszta organów popracuje krócej lub dłużej nawet dziurą. A trafienia w mięśnie przy adrenalinie niemal nie mają znaczenia.

Z drugiej strony możesz mieć czarnoprochowca tam jak kula wleci to na wylocie robi rozpierdol.
Zgłoś
SirMajkel 2019-11-10, 12:20
kolejny bandzior do piachu, tak trzymać.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
Cryo 2019-11-10, 18:36
Coordinator napisał/a:

Bo to nie film, gdzie po strzale z pistoletu gość leci 2 metry w tył. W prawdziwym życiu własnie tak to czasem wygląda. Dlatego śmieszą mnie teksty niektórych tutaj, którzy komentują pod filmami z interwencji policyjnych "czemu mu nie strzelał w nogi"

Co ty kurwa nie powiesz. Pewnie chwalisz się też wiedzą, że głowa nie wybucha, gdy się w nią trafi
Zgłoś
Rozjebie 2019-11-10, 18:59
@up - Jeśli dla ciebie takie coś to "chwalenie się" to musisz być niezłym przegrywem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów