Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Niewiele brakowało
Piterus • 2025-03-13, 8:38
Policja z Szamotuł udostępniła nagranie z przejazdu kolejowego w miejscowości Mokrz. Widać na nim, jak 55-letnia kobieta wjechała na tory, mimo że rogatki po prawej stronie były już opuszczone, co doprowadziło do niebezpiecznej sytuacji.

Na szczęście kierująca zdołała wycofać samochód i uniknąć tragedii. Za swoje lekkomyślne zachowanie została ukarana wysokim mandatem.

00:00
-01:41
Download
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cezzar 2025-03-13, 8:41 43
Nawet wróciła do samochodu, żeby go obronić własnym ciałem .. I one się uważają za równie mądre i logiczne

Zgłoś
Pablohasan85 2025-03-13, 8:42 78
Nie mandat tylko ktos je j powinien wyp🤬olić w ten głupi ryj i zabrac prawko.
Zgłoś
Pawulon19831983 2025-03-13, 8:44 9
Na nasze nieszczęście zdążyła wycofać. Chyba Ci się pojebie Sadictic z YouTube pomylił.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-03-13, 9:02 3
Chyba trzeba będzie nanosić na nie tekst "WYŁAMAĆ W PRZYPADKU ZAGROŻENIA!"
Zgłoś
bodzio204 2025-03-13, 9:04 13
To jest k🤬a dramat co sie z tymi ludźmi dzieje.
Zgłoś
turor 2025-03-13, 9:23 3
Uff, szlaban ocalał.
Zgłoś
Fuelled_by_hate 2025-03-13, 9:28 2
Zdziwiona że się zamknęły bo zawsze jak jechała to były otwarte i co tu robić?
Zgłoś
JoSeed 2025-03-13, 9:35 6
Myślę, że może reformy wymagałby system nauki w szkołach nauki jazdy...
Jeździmy lewymi pasami 40/h, o kierunkowskazach to niby wiemy, ale z oszczędności nie używamy, przejazd obok tramwaju czy przez przejazd PKP to jest zagadka, rondo to magia i czarna dziura...

W sumie nie wiem, co szwankuje. Czy edukatorzy, egzaminatorzy są do bani lub za liberalni? Czy jako ludzkość kretyniejemy w zatrważającym tempie?...
Zgłoś
psyhepl 2025-03-13, 9:35 1
Zabrać prawko na 100 lat solą i saletrą posypać
Zgłoś
shoe5maker 2025-03-13, 9:46 6
Cezzar napisał/a:

Nawet wróciła do samochodu, żeby go obronić własnym ciałem .. I one się uważają za równie mądre i logiczne

Tu nie ma co porównywać z płciami, przypomnij sobie debila z ciężarówki. Po prostu teraz jest pełno kamer i idiotów może zobaczyć każdy.
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-13, 9:52 6
Nie jestem jakimś szowinistą, ale fakty mówią same za siebie. Jeszcze przed tymi rygorystycznymi przepisami dotyczącymi przepuszczania pieszych na pasach, na 10 facetów kierowców, 9 się zatrzymywało i mnie przepuszczało. Na 10 kobiet, 8 tego NIE ROBIŁO. Bo k🤬a spieszy mi się do kosmetyczki, bo jestem kobietą i mam pierwszeństwo, nie będę ustępować mężczyźnie. W tym wypadku pewnie też jej się k🤬a spieszyło na manikir więc pociąg musi jej ustąpić pierwszeństwa.

podpis użytkownika

Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Zgłoś
Sławomir1313 2025-03-13, 9:54 11
JoSeed napisał/a:

Myślę, że może reformy wymagałby system nauki w szkołach nauki jazdy...
Jeździmy lewymi pasami 40/h, o kierunkowskazach to niby wiemy, ale z oszczędności nie używamy, przejazd obok tramwaju czy przez przejazd PKP to jest zagadka, rondo to magia i czarna dziura...
W sumie nie wiem, co szwankuje. Czy edukatorzy, egzaminatorzy są do bani lub za liberalni? Czy jako ludzkość kretyniejemy w zatrważającym tempie?...

poziom panie, poziom egzaminu szwankuje, zdaje byle półgłówek bo przecież prawko to społeczny obowiązek, ludzie durni mogą zdawać po 20, 30 razy aż w końcu się uda. egzamin powinien mieć jakiś ogranicznik czasowy, np nie zdasz 5 razy to musisz odczekać rok klepiąc kolejne kilka godzin teorii i praktyki, a nie że jełopy robią to w opór co dwa tygodnie aż się uda. wszystkie te egzaminy w Polsce to jest jedna wielka ściema gdzie przeciska się ludzi bo zapłacone, a nie dlatego, że naprawdę potrafią. do tego na kursach powinno się ludzi maltretować skutkami nieprzestrzegania przepisów, i wbijać do głów, że samochód to nie obowiązek tylko przywilej. wk🤬ia mnie, że mamy możliwość pokonania kilkunastu kilometrów w paręnaście/dziesiąt minut, a i tak każdy się k🤬a spieszy i to do tego stopnia, że ludzie jadący przepisowo i rozsądkiem są stygmatyzowani jakoby to oni tworzyli korki i niebezpieczne sytuacje, a nie debile co musza dojechać do zderzaka bo przecież 50km/h w mieście to za mało. w ogóle wszystko co związane z kierowcami mnie wk🤬ia, bo większość widzi czubek swojej maski i nie potrafi zastanowić się, jak mozna sobie i innym ułatwiać i upłynnić ruch, no pop🤬lone to jest, k🤬a mać, a się odpaliłem, k🤬a mać xD
Zgłoś
gdfgdf 2025-03-13, 9:57 5
Ludzie są tak niesamowicie tępi, przez wgodne życie nie ma już żadnych instynktów, umiejętności szybkiego myślenia w trudnej sytuacji... mógł ten drugi ktoś przytrzymać jej ten szlaban jak nie chciała go taranować
Zgłoś
Bahu 2025-03-13, 10:09 5
Zutylizować babę. Jak coś tak głupiego może funkcjonować. Dożyć takiego wieku. Samemu się odżywiać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem