Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pamiętajcie jednak gimby w "waszych" autach klatki nie ma...
Od tego są właśnie klatki bezpieczeństwa, poczwórny kozioł a szkielet samochodu i konstrukcja dachu nienaruszona.
Pamiętajcie jednak gimby w "waszych" autach klatki nie ma...
Weź już skończ z tymi gimbami bo się to nudne robi.
A co do klatki (której tam nie widzę), owszem ratuje przed zgniataniem ale przed przeciążeniami już nie. Ale największa głupota u tego pana to brak pasów wielopunktowych. Z resztą ogólnie chyba jakaś amatorka, bez kombinezonu itd. Gdyby tam zginął sam byłby sobie winny, prawie się na tych zwykłych pasach powiesił.
Z resztą opanowanie samochodu w obu przypadkach dalekie od perfekcji.
Pierwszy mój post na tym portalu, w którym zwracam się w ten sposób do ludzi młodszych ode mnie.
I nie chodzi mi tutaj aby ich upokorzyć czy wyzywać, ale żeby uświadamiać!
Bo później taki "Janek" dostanie od starego na 18stkę lejce i jakiegoś "posklejanego" vw i udaje na drodze mistrza kierownicy.
Więc nie pierdol, bo kiedyś ów Janek i Tobie wymusi pierszeństwo..
Pierwszy mój post na tym portalu, w którym zwracam się w ten sposób do ludzi młodszych ode mnie.
I nie chodzi mi tutaj aby ich upokorzyć czy wyzywać, ale żeby uświadamiać!
Bo później taki "Janek" dostanie od starego na 18stkę lejce i jakiegoś "posklejanego" vw i udaje na drodze mistrza kierownicy.
Więc nie pierdol, bo kiedyś ów Janek i Tobie wymusi pierszeństwo..
Dostanie czy nie, nie masz na to wpływu.
W posklejanych VW obecnie łatwiej zobaczyć dziadka który to kupił go 20 lat temu i ma znajomego na SKP niż młodego. Idąc dalej, nikt (no prawie nikt) do cywilnego auta nie zaklada klatki bo jest to bez sensu a ojciec kupujący dziecku szrot to chuj nie ojciec, więc kolejny argument z dupy.
A co do klatki (której tam nie widzę), owszem ratuje przed zgniataniem ale przed przeciążeniami już nie. Ale największa głupota u tego pana to brak pasów wielopunktowych. Z resztą ogólnie chyba jakaś amatorka, bez kombinezonu itd. Gdyby tam zginął sam byłby sobie winny, prawie się na tych zwykłych pasach powiesił.
Z resztą opanowanie samochodu w obu przypadkach dalekie od perfekcji.
jak można okazać szacunek komuś kto ma nick "szczam do zlewu"
weź się synku zastanów co prezentujesz a profilaktycznie zapytaj matki co znaczy słowo debil.i na takie właśnie zmień nick.
zaraz po: wychodzi się normalnie i wszystko wydaje się ok
dopiero po ok pół godzinie zauważasz że np. noga dziwnie chrupie przy chodzeniu i okazuje się złamana
A co do klatki (której tam nie widzę), owszem ratuje przed zgniataniem ale przed przeciążeniami już nie.
No tu akurat morderczych przeciążeń chyba nie było? Tylko ten brak pasów...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów