1 Miejsce na zawodach Street Workout w Warszawie na targach FIWE, dążcie do obranych celów, nie traćcie czasu przed komputerami i alkoholem ! POZDRO
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I co Ty urwa fiesz o szyciu ... idę po browara, bo zapas się skończył.
Kurwa, ale zjebany podkład muzyczny
Bóg stworzył ludzi, a Samuel Colt uczynił ich równymi.
Leczenia kompleksów małego penisa ciąg dalszy... serio ile jeszcze tu tego street gówna wrzucicie?
sami zazdrośnicy się wypowiadają aż wam dałem piwerko na rozluźnienie nie ryczcie tylko skrolujcie dalej
Edit ale muza rzeczywiście chujowa
Edit ale muza rzeczywiście chujowa
gratulacje leci piwko. a co do debili co hejtuja to chlopak ma was totalnie w dupie, trzeba miec charakter zeby ciezko trenowac wiec naprawde szkoda waszego jadu scrolujcie dalej trole jebane
Na gejowskim forum dostało by to dużo kutasów w dupę...
Ten Kura non stop wrzuca tutaj te swoje popisy i za każdym razem jakos mu ten magnes nie działa. Zreszta to zadna reklama sportu jak sie ma ramiona grubsze od nóg, ani to symetryczne i wygląda śmiesznie. Czy naprawde każdy łepek który odstawia jakies wygibasy przed publika musi to wlepiac na każdą możliwą stronę? I nie jestem zadnym hejterem ale uważam, że JEDEN taki wrzut stanowczo wystarczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów