📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gaj0 napisał/a:
Ta muzyka pasuje do tego jak kurwie dziecko
Muzyka i słowa mają odwrócić twoją uwagę od ukrytego małego podprogowego obrazka w kilku klatkach filmu
Po obejrzeniu filmiku jak zapytam ciebie o pierwszą okrągłą rzecz jaka przyjdzie ci do głowy to?
zgadłem?
Zawsze mnie rozpierdala rakcja po takich akcjach. 10 sek wcześniej ...
-aaa zajebie go, zakurwie, udusze
3 sek po akcji
- o kurwaaaa zajebałem go ... moze nic mu nie jest... bosze oby mu nic nie było (kryminał w głowie )
3 sek po akcji
- o kurwaaaa zajebałem go ... moze nic mu nie jest... bosze oby mu nic nie było (kryminał w głowie )
Velture napisał/a:
Muzyka i słowa mają odwrócić twoją uwagę od ukrytego małego podprogowego obrazka w kilku klatkach filmu
Po obejrzeniu filmiku jak zapytam ciebie o pierwszą okrągłą rzecz jaka przyjdzie ci do głowy to?
zgadłem?
Ni chuja, dalej sądzę że ta muzyka nie pasuje
djted napisał/a:
Zawsze mnie rozpierdala rakcja po takich akcjach. 10 sek wcześniej ...
3 sek po akcji
Byś ty widział jak moja eks wpadła na pomysł z podduszaniem za pierwszym razem też tak zareagowałem
Pierdolenie, za przeproszeniem. Po wejściu w nogi, wejściu na plecy i tym - dość prymitywnym, co by nie mówić - duszeniu widać, że gość wiedział co robi. A skoro wiedział, to wiedział też że chwilowe odpłynięcie petenta po prawidłowym duszeniu nie jest jakoś wybitnie niebezpieczne. Tutaj w dość prosty sposób widać jaką przewagę mają umiejętności parterowe nad stójką. O ile lepiej lub gorzej walnąć potrafi każdy, o tyle jak ktoś nie ma odruchów - to takie wejście w nogi jest skuteczne na większość kozaków, bo po prostu nie wiedzą co zrobić.
PersivalusPerwersalus napisał/a:
Byś ty widział jak moja eks wpadła na pomysł z podduszaniem za pierwszym razem też tak zareagowałem
I odrazu po pierwszym podduszaniu została byłą... Musisz więcej trenować.
co to za nutka ? wróciłam z kościółka i mam dobry humorek
Po pierwsze wiem co śpiewali w DBZ, po drugie kultura dobudzić typa po nokaucie/odcince.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów