📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Po chuju wyszło. Jakiś kretyn zaczyna się śmiać nim w ogóle cokolwiek widać. Wspaniałe nagranie
Q L I M A X
MaszAyahuaskę napisał/a:
Swap H22A do Acordki...Dobrze suka chodziła...
już wróciła do natury ?
Cytat:
Takie rzeczy to robi każdy zdrowy polonez... bez swapa....
przestań się srać jak żul o złotówkę z wózka pod marketem..
Zawsze stoi.
Kurwa ty muke widziałeś kiedyś?
Albo macie fałszywy wiek w profilu albo kurwa nigdy nie chodziliście do szkoły jeśli to jest wg. was muka.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Albo macie fałszywy wiek w profilu albo kurwa nigdy nie chodziliście do szkoły jeśli to jest wg. was muka.
Przekładałeś komplet H22 (komp+silnik+skrzynia) czy coś jeszcze mogło ze standardu Accorda nie wytrzymać ? I jakie koszty takiego swapa ?
PS: do tego ziomka z Polonezem. Jechałem tym gównem i te auto się zatrzymało w rozwoju tak jak Ty. Dlatego zniknął z produkcji. A wersje które mogły konkurować z H22 wyszły w ilości sztuk 1-3 albo nie dostały homologacji lub startowały w rajdach i były specjalnie modzone... No i spalanie paliwa to już wgl fenomen Poloneza. Wersje "sportowe" paliły tyle co W16 od Bugatti a ekonomiczne 1.6 brały po 12 litrów. Przyśpieszenie takiego potwora to granice ~20 s do 100 także wciskało w fotel, jak ktoś Ci wjebał autem w tył gdy czekałeś na światłach.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów