📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pieprzę... Ludzie są coraz glupsi...Czego jeszcze się można spodziewać?
Ukształtowanie osobowości, mentalność, postrzeganie świata wynosi się z domu..
Ciekawe co odpierdalali jej rodzice ?
Wcale nie dokopałeś się do dna spierdolenia, które "ludzie" są w stanie osiągnąć dla lajków i wyświetleń, ale przyrodzone obrzydzenie zabrania mi postować tiktoki
turor napisał/a:
Ukształtowanie osobowości, mentalność, postrzeganie świata wynosi się z domu..
Poczytaj sobie o zagadnieniu "perswazji odwrotnej". W skrócie i uproszczeniu im bardziej chcesz komuś coś wyperswadować tym w jego głowie rodzi się coraz mocniejsza potrzeba obrony swoich idei. A napotykanie kolejnych problemów które "wychodzą" na Twoje potęgują to jeszcze bardziej w obronie przed porażką.
Czym bardziej chcesz wybić córce z głowy chujowego chłopaka tym bardziej ona widzi w nim ofiarę i stara się go bronić, bo jest taki bezbronny w obliczu złych rodziców. Wtedy każdy jego błąd paradoksalnie działa na jego korzyść.
Lepiej jest wygłosić raz swoją opinię, tylko wtedy gdy zostanie się o to zapytanym i więcej do tego tematu nie wracać. Nie naciskać, nie zabraniać, umożliwić kontakt bez potrzeby ukrywania się z tym.
Jej rodzice natomiast usilnie próbowali wyperswadować jej sranie na podłogę obok nocnika lub obok toalety.
Skoro ona już ma zasadę że kolejny dołek należy robić 6 cali od poprzedniego musi to mieć obcykane i sporo czasu tego nie sprzątać...
Ciekawe czy kiedykolwiek w historii ludzkości, w dawnych dawnych latach był chociaż krótki okres gdzie ludzie srali w domu jak koty do kuwety?
Czy ona jest pionierem....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów