📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Widzę, że sadole ostro się wzięli za odtwarzanie utraconych zasobów...
Manetka na głównej sadola - to jest to!
Sytuacja ze wczoraj - wyjeżdża burak w BMW z ulicy podporządkowanej - rozpoczął manewr skrętu w prawo - bez kierunkowskazu, wymuszając pierwszeństwo (przyblokował by samochody jadące główną). W ostatniej chwili burak spostrzegł, że samochód przed którym chciał się wciąć to policja, więc burak dał po hamulcach, szybko wycofał, włączył łaskawie kierunkowskaz i jak policja przejechała to dopiero skręcił.
Jak magiczną różdżką, widok policji momentalnie przywrócił w buraku chęć do przestrzegania przepisów i szanowanie innych uczestników ruchu.
Jak magiczną różdżką, widok policji momentalnie przywrócił w buraku chęć do przestrzegania przepisów i szanowanie innych uczestników ruchu.
Czyli jeździł bez świateł drogowych?
barszczzuszkami napisał/a:
Czyli jeździł bez świateł drogowych?
a w ilu sytuacjach wolno ci jeździć ze światłami drogowymi?
Kapitan Oczywisty ratuje odpowiedzią: Nikt tego nie kupi, bo sprzęt nieużywany nie psuje się samoczynnie.
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
mam toyotę i też nówki nie śmigane, kierunki sprzedam,bo
jebię zarzucające dupą beemki które srają gdy je wyprzedzam
jebię zarzucające dupą beemki które srają gdy je wyprzedzam
Mindfuck napisał/a:
@up
Pragnę, byś przyjechał i wyprzedził moje stare biedne E36 swoją toyotą.
obyś się nie zdziwił, ale to nie forum zjebów samochodowych, pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów