Ubogacania ciąg dalszy
Ubogacania ciąg dalszy
żyd się odezwał ")
Akurat pudło. Ale próbuj dalej. Nie jesteś kimš kto jest w stanie mnie obrazić. No dawaj głos
Akurat pudło. Ale próbuj dalej. Nie jesteś kimš kto jest w stanie mnie obrazić. No dawaj głos
Żaden żydek nie przyznaje się do bycia jebanym żydem, żydku
Nine, ten, never sleep again.
Nigdy nie pochwalałem tego co odjebał breivik ale gość miał rację że lewary doprowadzą do upadku państwa i narodu, tradycji, szacunku i sprawiedliwości. Wiem że on jest z Norwegii, ale tyczy się to tak samo Szwecji.
Cycu, Breivik był realistą. Sama oglądając to co się dzieje, mam ochotę wysłać mu kolejną kartkę z życzeniami. Wiedz że taka sytuacja jak na tym filmie, nie miała by miejsca u nas w Polsce.
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym skurwysynem w całej tej dolinie....Nigdy nie pochwalałem tego co odjebał breivik ale gość miał rację że lewary doprowadzą do upadku państwa i narodu, tradycji, szacunku i sprawiedliwości. Wiem że on jest z Norwegii, ale tyczy się to tak samo Szwecji.
wlasnie pisiory rozpierdalaja polske... trzeba ich chuji pod sciana postawic, oby sady taki wyroki wydaly jak bedziemy was kurwy sadzic
dla mnie życie sprawcy jest warte tyle co grzyba na ścianie
dajesz dajesz nie pryestajeszNigdy nie pochwalałem tego co odjebał breivik ale gość miał rację że lewary doprowadzą do upadku państwa i narodu, tradycji, szacunku i sprawiedliwości. Wiem że on jest z Norwegii, ale tyczy się to tak samo Szwecji.
Ten gość to następny Breivik.
No i?
Jest gdzieś tam scena gdzie oni tłuką a potem leją na Szweda? A może jakieś scenki z palenia samochodów czy gwałtów?
Nie wiem jaką trzeba byś sprzedajną kurwą żeby na każdą krytykę co robią w Europie imigranci spoza Europy, odpowiadać "A Polacy to wcale nie lepsi". Ale pewnie masz to po rodzicach, z tego co widać po pewnym "polskim" polityku, bycie niemiecką kurwa jest dziedziczne...
O czym ty kurwa pierdolisz? Pojebało ci się we łbie?
Nie wiem o chuj ci chodzi... To POjeby obiecywały przyjąć kozojebców, a narazie pisiory rządzą 7 rok i jakoś takich scenek nie widać u nas... Może pora pogodzić się z faktami i zrozumieć że gorszego ścierwa niż lewary nie ma...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów