Ubogacania ciąg dalszy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Ubogacania ciąg dalszy
Zakładam że nieznane są przyczyny zajścia
Nigdy nie pochwalałem tego co odjebał breivik ale gość miał rację że lewary doprowadzą do upadku państwa i narodu, tradycji, szacunku i sprawiedliwości. Wiem że on jest z Norwegii, ale tyczy się to tak samo Szwecji.
No to cóż lepiej się wypowiada
Polecam dokument "No i cóż, że do Szwecji" ubaw gwarantowany.
Wiesz gdzie obejrzeć na necie? Znaleźć nie mogę.
KapejloneK napisał/a:
Polecam dokument "No i cóż, że do Szwecji" ubaw gwarantowany.
No i?
Jest gdzieś tam scena gdzie oni tłuką a potem leją na Szweda? A może jakieś scenki z palenia samochodów czy gwałtów?
Nie wiem jaką trzeba byś sprzedajną kurwą żeby na każdą krytykę co robią w Europie imigranci spoza Europy, odpowiadać "A Polacy to wcale nie lepsi". Ale pewnie masz to po rodzicach, z tego co widać po pewnym "polskim" polityku, bycie niemiecką kurwa jest dziedziczne...
Sami tego chcieli - tych co ostrzegali przed tym do czego doprowadzi sprowadzanie tutaj innych kultur nazywali rasistami - to teraz niech nie narzekają i piją piwo które sami nawarzyli
Przypominam, my mamy upaińców
PhantomMask napisał/a:
Przypominam, my mamy upaińców
Upaińcy we większości zakładów pracy są traktowani jak dzbany do ciężkiej pracy bo do niczego odpowiedzialnego się w większości nie nadają, na ulicy Polacy ich uspokajają nawet jak są spokojni a nie dają się im podporządkować jak szwecja asfaltom. Różnica jest kolosalna
Nine, ten, never sleep again.
Cycu320 napisał/a:
Nigdy nie pochwalałem tego co odjebał breivik ale gość miał rację że lewary doprowadzą do upadku państwa i narodu, tradycji, szacunku i sprawiedliwości. Wiem że on jest z Norwegii, ale tyczy się to tak samo Szwecji.
Nie zesraj się polaczku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów