Ubogacania ciąg dalszy
Ubogacania ciąg dalszy
Upaińcy we większości zakładów pracy są traktowani jak dzbany do ciężkiej pracy bo do niczego odpowiedzialnego się w większości nie nadają, na ulicy Polacy ich uspokajają nawet jak są spokojni a nie dają się im podporządkować jak szwecja asfaltom. Różnica jest kolosalna
No, to poczekaj kilka lat, jak ukraińcy zaczną się lepiej ogarniać, ich dzieci edukować, a pokolenie postpolskich rurkowców będzie (już jest) tak samo spierdolone jak te szwedzkie pizdy, obawiam się, że będzie to samo.
Chuj mi na imię.Nigdy nie pochwalałem tego co odjebał breivik ale gość miał rację że lewary doprowadzą do upadku państwa i narodu, tradycji, szacunku i sprawiedliwości. Wiem że on jest z Norwegii, ale tyczy się to tak samo Szwecji.
W odróżnieniu od prawackich bandziorów mordujących dzieci na wyspie, prawda?
Akurat pudło. Ale próbuj dalej. Nie jesteś kimš kto jest w stanie mnie obrazić. No dawaj głos
w takim razie zwykła żydowska PIZDA...
Upaińcy we większości zakładów pracy są traktowani jak dzbany do ciężkiej pracy bo do niczego odpowiedzialnego się w większości nie nadają, na ulicy Polacy ich uspokajają nawet jak są spokojni a nie dają się im podporządkować jak szwecja asfaltom. Różnica jest kolosalna
ukry w punktach rozdawania zywnosci nalewaja swoim zupe, wydaja obiadki a koles poszedl tam z jakas biedna Polska babcia a ukr mowi : nie dla Polki nie ma, nie dostanie...
W marketach Polscy ochroniarze juz sa wymieniani na ukrów - jesli znowu zrobia obostrzenia bedzie ciekawie jak ukry zabronia Polakom wchodzenia do marketow - jesli nie bedzie namordnika :/
niech pro-ukrainskie zjeby zaczekaja kilka lat... zacznie sie w szkolach terror Polskich dzieci. W niektorych firmach juz ekipa zaczyna w wiekszosci byc ukrainska a jak nastapi przesilenie - to strajk i chca zarabiac wiecej. Oni sie zorganizuja a "polaczki" dalej beda pierdolic "ehhhh chlope.... co zrobisz? nic nie zrobisz..."
Nie wiem o chuj ci chodzi... To POjeby obiecywały przyjąć kozojebców, a narazie pisiory rządzą 7 rok i jakoś takich scenek nie widać u nas... Może pora pogodzić się z faktami i zrozumieć że gorszego ścierwa niż lewary nie ma...
Pisowcy przyjeli Czeczencow, Gruzinow (wielu z nich to muzlumanie), Tadzykow ect wiec tu kurwa pajacu nie pal jana. Kaczenko niczym sie nie rozni od Tuska. W sumie to rozni sie tylko jednym - Tusk laduje w pipke a Kaczenko nadstawia dupy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów