18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:19
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
piterzaut 2022-08-16, 7:04
coraz ciemniejsza karnację mają ci Szwedzi...
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2022-08-16, 11:10 3
Karmazon napisał/a:

Upaińcy we większości zakładów pracy są traktowani jak dzbany do ciężkiej pracy bo do niczego odpowiedzialnego się w większości nie nadają, na ulicy Polacy ich uspokajają nawet jak są spokojni a nie dają się im podporządkować jak szwecja asfaltom. Różnica jest kolosalna

No, to poczekaj kilka lat, jak ukraińcy zaczną się lepiej ogarniać, ich dzieci edukować, a pokolenie postpolskich rurkowców będzie (już jest) tak samo spierdolone jak te szwedzkie pizdy, obawiam się, że będzie to samo.

Chuj mi na imię.
Zgłoś
n1ck.ee 2022-08-16, 11:11
Dobrze idiotom nie biją, gwałcą, mordują reefuges welcome to maja
Zgłoś
t................0 2022-08-16, 14:44 1
Cycu320 napisał/a:

Nigdy nie pochwalałem tego co odjebał breivik ale gość miał rację że lewary doprowadzą do upadku państwa i narodu, tradycji, szacunku i sprawiedliwości. Wiem że on jest z Norwegii, ale tyczy się to tak samo Szwecji.

W odróżnieniu od prawackich bandziorów mordujących dzieci na wyspie, prawda?
Zgłoś
MartweMurzyńskiePłody 2022-08-16, 14:50 2
Sverige napisał/a:

Akurat pudło. Ale próbuj dalej. Nie jesteś kimš kto jest w stanie mnie obrazić. No dawaj głos

w takim razie zwykła żydowska PIZDA...
Zgłoś
Strusiu83 2022-08-16, 20:26
Tęczowa rewolucja puka do drzwi.
Zgłoś
Reseller 2022-08-16, 22:17
jebać cie ty kurwo szwecjo pierdolona ssij pałe brudasom
Zgłoś
Dzisiaj 2022-08-16, 22:42 4
Karmazon napisał/a:

Upaińcy we większości zakładów pracy są traktowani jak dzbany do ciężkiej pracy bo do niczego odpowiedzialnego się w większości nie nadają, na ulicy Polacy ich uspokajają nawet jak są spokojni a nie dają się im podporządkować jak szwecja asfaltom. Różnica jest kolosalna

ukry w punktach rozdawania zywnosci nalewaja swoim zupe, wydaja obiadki a koles poszedl tam z jakas biedna Polska babcia a ukr mowi : nie dla Polki nie ma, nie dostanie...

W marketach Polscy ochroniarze juz sa wymieniani na ukrów - jesli znowu zrobia obostrzenia bedzie ciekawie jak ukry zabronia Polakom wchodzenia do marketow - jesli nie bedzie namordnika :/

niech pro-ukrainskie zjeby zaczekaja kilka lat... zacznie sie w szkolach terror Polskich dzieci. W niektorych firmach juz ekipa zaczyna w wiekszosci byc ukrainska a jak nastapi przesilenie - to strajk i chca zarabiac wiecej. Oni sie zorganizuja a "polaczki" dalej beda pierdolic "ehhhh chlope.... co zrobisz? nic nie zrobisz..."
Zgłoś
b................o 2022-08-17, 0:21 1
Verdi napisał/a:

Nie wiem o chuj ci chodzi... To POjeby obiecywały przyjąć kozojebców, a narazie pisiory rządzą 7 rok i jakoś takich scenek nie widać u nas... Może pora pogodzić się z faktami i zrozumieć że gorszego ścierwa niż lewary nie ma...

Pisowcy przyjeli Czeczencow, Gruzinow (wielu z nich to muzlumanie), Tadzykow ect wiec tu kurwa pajacu nie pal jana. Kaczenko niczym sie nie rozni od Tuska. W sumie to rozni sie tylko jednym - Tusk laduje w pipke a Kaczenko nadstawia dupy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów