Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
🔥 Statystyki - teraz popularne
noc poślubna w hotelu
s................y • 2010-12-20, 14:16
Świeże małżeństwo poszło do hotelu, aby zażyć nocy poślubnej. Gdy dotarli do pokoju panu młodemu zachciało się pić, więc postanowił pójść do pobliskiego sklepu po coś do picia. Po 10 minutach wraca do pokoju i widzi jak jego żonę rucha recepcjonista, dyrektor hotelu ładuje ją w dupę, sama robi loda boyowi hotelowemu, obciąga prawą ręką kierowcy limuzyny a lewą drużbie. Rozwścieczony mąż krzyczy:
-Co tu się kurwa dzieje?!
A żona:
-Znasz mnie, zawsze lubiłam troszkę poflirtować...
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kacy_lp182 2010-12-20, 16:41 2
(...) obciąga prawą ręką (...)"? że jak?
Zgłoś
Miranda 2010-12-20, 19:11 8
kacy_lp182 napisał/a:

(...) obciąga prawą ręką (...)"? że jak?

Konia mu wali, w piwnicy żyjesz, czy co?

Poza tym kawał chuja wart i nieśmieszny. Piwa nie ma.
Zgłoś
kacy_lp182 2010-12-20, 20:10 9
Miranda napisał/a:

Konia mu wali, w piwnicy żyjesz, czy co?

Poza tym kawał chuja wart i nieśmieszny. Piwa nie ma.

Jeśli wierzyć danym z twojego profilu - masz 23 lata. Także albo jesteś jakimś oblechem, który w życiu nie miał kontaktu (seksualnego) z facetem, albo masz zajebiście dziwną budowę ciała - tzn. usta na ręce. Dlaczego? Ano dlatego, że obciąganie to robienie loda, a nie walenie konia. Jak pozmywasz po kolacji i zrobisz pranie pooglądaj parę filmów dla dorosłych, może nauczysz się paru nowych zwrotów.
Zgłoś
szullecc 2010-12-20, 21:02 5
Jakby moja łapa obciągała to bym na gaz do laski nie tracił .
Zgłoś
Twój Stary 2010-12-20, 22:06 7
Zgłoś
biedronpl 2010-12-20, 23:29 2
Fake, jak obciąga to nie może mówić jednocześnie.
Zgłoś
kacy_lp182 2010-12-21, 7:21
@ Twój Stary - dobre, ale to jest lewa ręka ;]
Zgłoś
mesiash 2010-12-21, 9:50 2
proszę:
Zgłoś
kacy_lp182 2010-12-21, 10:46
niby już ok, ale to męska ręka - albo jakiegoś babochłopa.
Zgłoś
pakicito 2010-12-21, 11:59
siedzi gosc na poreczy lewa reka konia meczy meczy meczy az do rana az wytrysnie mu smietana ,,,,,,,
Zgłoś
h................o 2010-12-21, 14:19
wkurwiłbym się na miejscu boya bojak zaczła gadac to go przygryzała
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem