kinio7777 napisał/a:
Uderzw stół... myślę, że wszystko odwołuję się do treści, mam wrażenie, że jednak nie do końca trafiłeś w gusta:) ok, pomyślisz, perły przed wieprze, a ja powiem, że pomyliłeś portal.. acha, nie mierz wszystkich swoją miarą...
Podsumujmy. Do tej pory odpowiedziałem: Halmanowi, który uważa że sadol to nie miejsce na takie rzeczy. Są tu takie rzeczy, więc dojebanie o nic. Quassarowi, który orzekł, że moje zdjęcia nie są moje tylko robione przez AI, co rozjebałem aż chłopak ucichł. Motylekwbrzuchu, z którym przez PW sobie na luzie popisaliśmy. Velture, który uznał że niech sobie wstawiam, ale może dział inny. Cipczanowi podziękowałem za wielki wkład w dyskusję.
Nie napisałem ani słowa jęku, czemu nie idzie na główną, czemu ludzie tego nie lubią, albo że jak to się może komuś nie podobać. Komentarze dotyczące stricte samej opinii o kontencie pozostawiłem bez komentarza.
Po czym wchodzi kinio i pierdoli tak, jakbym odpisywał każdemu, już, natychmiast, bo chamy sztuki nie rozumieją i olaboga jebie mi to ego.
Nie, kolego. Jak wspomniałem, nie chciało ci się chyba nawet przeczytać, jak wymiana zdań tutaj wyglądała.
Czy się komuś to podoba, czy nie, takie wstawki zawsze tu były. Rzadko, ale były. Z urbexu, z wypadu do lasu, z nekropolii, były nawet filmiki ze zwiedzania katakumb w Paryżu, czy słoje z preparatami naukowymi.
Jak wspomniałem, sadol to nie tylko petardy w dupie. Po to są różne działy, mordo. Możesz tego nie wiedzieć, skoro masz konto od 2022, ale tak to tu już bywa.
To że się dojebują też bywa, i zgłoszenia o kradzież zdjęć komuś innemu też. Także wiesz.
A na koniec, krótko jeszcze jedno. Napisałeś, że:
"Byle wypadek szybciej wchodzi na główną niż Twoja pseudo artystyczna twórczość."
Oczywiście. A kurwy z Onlyfans zarabiają 20x więcej, niż informatyk po studiach. Czy to znaczy, że informatyk nie ma prawa robić swojego?
Paradoks polega na tym, że ja się godzę z tym, że mój post może trafić do sucharów. Choć nie jest to powiedziane, kilka godzin po wstawieniu i już 14 piwek jest. Nie mam nic do działów z czarnym humorem. Więc też uważam, że pojeby przyzwalające się o dział Inne czarności może niech się pierdolną w łeb i zastanowią, jaka jest różnica między jebaniem po jakości posta a gnojeniem za samo wstawienie. Tyle ode mnie, cześć.
Widzę, że jednak piwka rosną, za co dziękuję, mordy. Podejrzewam, że jeśli jakimś cudem wejdzie to na główną, zaraz zlecą się dublerzy tych z wcześniej, zatem oświadczam krótko.
Postanowiłem raz na jakiś czas wstawić coś ze swojego protfolio z sesji cmentarnych. Mam tego trochę, więc w sumie czemu nie. Napisałem do administracji z pytaniem o dział, w którym to ma być, oraz propozycją założenia nowego. Póki się nie określą, będzie to ładować w Inne Czarności.
Są tu jednak tacy, co zwyczajnie lubią kontent nekrograficzny, więc czemu miałbym tego nie robić, skoro regulaminu to nie łamie. Nikt nikogo w sumie do postawienia piwka nie zmusza. No, to tyle.