Kolejne miejsce na świecie które zgnije w walce o wolność a i tak każdy ma to w dupie. Bo wolność się znudziła a parchom marzy się dyktatura.
Przykre, że nawet Chińczycy walczą o swoje pomimo, że mają wyższy poziom życia od Polaków.
W Polsce karzeł zagłady wprowadza dyktaturę a 40% ludzie go popiera. Pozostałe 60% nic nie robi.
W Polsce karzeł zagłady wprowadza dyktaturę a 40% ludzie go popiera. Pozostałe 60% nic nie robi.
Widoscznie nie ma dyktatury tylko bód dupy po przegranych wyborach.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.______________
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
@up Widocznie Polacy są matołami, którzy sprzedali Polskę za pińcet złoty.
Miód na moje oczy, gdy widzę jak obywatele walczą o swoje prawa. U nas dobra zmiana wydoiła kasę naszych dzieci które to będą spłacać do grobowej deski, a każdy mordę jeszcze cieszy bo go jeszcze stać na pełen koszyk w Lidlu.
Ale z kim i o co maja walczyc Polacy? Jakas krzywda im sie dzieje?
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Raczej ból dupy bo moja druzyna nie wygrała.
I po co ty tak pierdolisz?
Jak bym pierdolił to bym dupa ruszał, ale wiem że niektórzy traktuja wybory jak zawody sportowe i potem płacz bo moja druzyna dostała łomot. Dostali łomot bo byli gorsi, nie słupek, nie poprzeczka tylko byli łamagami politycznymi.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.______________
ZERO TOLERANCJI______________
już raz mnie zaprosili.Jak bym pierdolił to bym dupa ruszał, ale wiem że niektórzy traktuja wybory jak zawody sportowe i potem płacz bo moja druzyna dostała łomot. Dostali łomot bo byli gorsi, nie słupek, nie poprzeczka tylko byli łamagami politycznymi.
Eeee tam- słupek, poprzeczka... A nie wziąłeś pod uwagę, że "mecz był sprzedany"?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów