Cukrzyca jest to przewlekła choroba metaboliczna charakteryzująca się niedoborem lub nieprawidłowym działaniem insuliny czego skutkiem jest podwyższony poziomu glukozy we krwi. Diabetyk, osobą chorującą na cukrzycę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
nagrywasz ludzi w publicznych toaletach i ci się taki kwiatek trafił?
Od nóg i poziomu cukru to już tutaj jest jeden specjalista.
HrabiaCzarneWiadro napisał/a:
Od nóg i poziomu cukru to już tutaj jest jeden specjalista.
chory to specjalista? ciekawy tok myśłenia
Przy tak zaawansowanej stopie cukrzycowej byłyby już chyba widoczne ślady martwicze tkanki. To może być równie dobrze słoniowacizna limfatyczna.
To nie stopa cukrzycowa. Na miliard procent.
Wszak velt jest ekspertę ja mu wierze
Zasysacz napisał/a:
Wszak velt jest ekspertę ja mu wierze
Nie wnikam, mnie to guzik lata ale info podaje od autora filmu, co tam naprawde mu dolega to juz sobie mogl sklamac w internecie jak wrzucal na medical posty
Zważywszy na okoliczności, nagrać to musiał jakiś st0pkarz któremu nie wypaliło podglądactwo.
Na tej stronie powinno się oglądać spierdolenie nagrywanych, nie nagrywających.
Trunek napisał/a:
chyba na odwrót...
Nawet w kiblu nie masz chwili prywatności. Jestem zdegustowany takim zachowaniem. Karygodnego!
Toż to jakiś kozak czy inny kalosz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów