W nogę strzelanie jest karaniem za niecny postępek wykonany człowiekiem postrzelonym, gdyż ból ma mu zrobić uświadomienie złych wyborów życiowych. Polewaniem wodą jest jednocześnie ratunkiem dla łydki i hołdem dla rany znaczącej jego nogę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Daj mi nogę, daj mi nogę, daj mi nogęęę, ja ci nogi, ja ci nogi, ja ci nogi dać nie mogęęę.
Mimo, że to jebany złodziej to trzeba mu przyznać - twardy skurwiel... przyjął kulkę, w łydkę, na totalnym wyjebaniu
I powiedzcie mi, czemu strzałem w jaja nie można karać gwałcicieli i pedofili?
Ja to jednak tych brazylijczyków szanuje, jacy kulturalni bo z przyłożenia strzelali i wodę nawet dali, no kurwa jeszcze kilka lat i będą apteczki ze sobą nosić i zestaw do szybkiego ostrzenia maczet w zestawie z pojemnikiem "czysta dekapitacja"
To nie woda tylko sól fizjologiczna, gdzieś na początku widać jak leży koło chyba plastra i bandaży, pełna kultura.
Już kurwy się przyzwyczajają do strzelania w kończyny.Teraz będą kraść lewą ręką a w odstrzał pójdzie prawa.Zjebana czarna logika
tak czekal biedny ze mu z 2 strony wylezie a tu taki chuj
Koleżka sam lufę podstawia w dobre miejsce... To nie jakaś inicjacja do gangu?
Leje mu się z nogi jak z dziurawego wiadra.
Kurwa, że się jeszcze nikt nie przyjebał do autora o opis to jestem w szoku.
To wygląda gorzej niż z translatora
To wygląda gorzej niż z translatora
Trochę łydkę mu posmyrał..... Gdyby w rzepkę mu strzelił to byłoby coś....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów