📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Norweg bywa w Polsce czy koszulkę mu przesłali tylko?
PS fejk jak chuj, Norwegowie tankują w Szwecji...
juzeg napisał/a:
Sadystyczne w chuj. Alkoholik mówi dobranoc.
się rano obudzi, pędem ruszy do roboty i się kapnie, że nie wyłączył świateł i mu akumulator zdechł to będzie sadyzm
Po tym co widziałem z jego udziałem, to dochodze do wniosku, że to morsy przyjeżdżają do niego na korepetycje, stąd koszulka
nowynick napisał/a:
Norweg bywa w Polsce czy koszulkę mu przesłali tylko?
Nie to, że bywa w Polsce to jeszcze pływa z Polskimi morsami w Norwegii
Co on kurwa w koncu reklamuje, volvo, wodke, pączki czy husquarne? A moze to taki niemy norweski gracjan ?
Ciekawe ilu ludzi w Polsce chciałoby reklamować wódkę. piły spalinowe, pączki i wódkę?
Teraz takie moje przemyślenie... Oglądam od dłuższego czasu Apetora i znajomi pytają mnie czemu zamieniłem Skodę na Volvo, czemu nie piję wódki takiej jak zwykle (czysta delux) tylko Vigingfjorda za 100 zł i dlaczego mam piłę Husqvarny (to akurat dlatego że kupiłem używaną w dobrej cenie)... A i mam motocykl krosa... Husqvarne.
Teraz takie moje przemyślenie... Oglądam od dłuższego czasu Apetora i znajomi pytają mnie czemu zamieniłem Skodę na Volvo, czemu nie piję wódki takiej jak zwykle (czysta delux) tylko Vigingfjorda za 100 zł i dlaczego mam piłę Husqvarny (to akurat dlatego że kupiłem używaną w dobrej cenie)... A i mam motocykl krosa... Husqvarne.
ejdzbikej napisał/a:
Co on kurwa w koncu reklamuje, volvo, wodke, pączki czy husquarne? A moze to taki niemy norweski gracjan ?
Raczej wszystko.
ejdzbikej napisał/a:
Jak to co?! Norwegię.
jak zwykle ból dupy.
jak się nie podoba to nie oglądać.
mi się nie podoba ale nie pruję dupska z tego powodu tylko przewijakm dalej.
da się? da się.
jak się nie podoba to nie oglądać.
mi się nie podoba ale nie pruję dupska z tego powodu tylko przewijakm dalej.
da się? da się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów