📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mało widziałeś...
Salieri16000 napisał/a:
Mało widziałeś...
Wystarczy mi jak musiałem rozebrać kostkę i udrożnić odpływ z rynien i jak zobaczyłem co tam jest to kurwa nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać. pół metra kurwa rury metalowej, potem plastokowa, potem kurwa kawałek plastikowej z drenażem, potem gumowa i w środku jeszcze kurwa betonowe coś na kształt rury. Przy okazji znalazłem śrubokręt pod spodem jeszcze.
typowe. ja raz widziałem na budowie jak hudraulik położył całą instalację na podłodze ... na przedłużaczach elektrycznych innych i innym chujostwie, bo nie chciało mu się w 15 minut pozbierać tego.
@up takie rzecy marjany z pod monopolowego, lub samouki rocznik PRL wyprawiają. Jestem pracownikiem budowlanym, i powiem wam, że nie wszyscy fachowcy wyjechali z tego kraju. Większość uciekła, pozostalym w 5 lat skoczyły stawki o połowe i więcej, więc niektórym opłaca się tu siedzieć i nie odstawiać baboli.
@ 2x up
Stawki nie skoczyły o połowę tylko wzrosły 4-ro krotnie
Pracuję max 4 godziny dziennie od poniedziałku do piątku i mam na czysto nie mniej niż 6 tyś miesięcznie i to legalnie (paragony lub faktury na wszystko). Więcej nie pracuję bo to mi wystarcza na życie, z którego korzystam a nie marnuję dla innych...
Stawki nie skoczyły o połowę tylko wzrosły 4-ro krotnie
Pracuję max 4 godziny dziennie od poniedziałku do piątku i mam na czysto nie mniej niż 6 tyś miesięcznie i to legalnie (paragony lub faktury na wszystko). Więcej nie pracuję bo to mi wystarcza na życie, z którego korzystam a nie marnuję dla innych...
@up to co ty robisz że po 20 godzinach tygodniowo zarabiasz 6 kafli? I do tego siedzisz na sadolu? Ściemniasz chłopie, tutaj nie ma ludzi tak ułożonych życiowo
cuurniprime napisał/a:
@up to co ty robisz że po 20 godzinach tygodniowo zarabiasz 6 kafli? I do tego siedzisz na sadolu? Ściemniasz chłopie, tutaj nie ma ludzi tak ułożonych życiowo
Zdziwisz się i jeszcze jest czas na dewiacje
@Erutlev następnym razem nie ciułaj tak i wezwij prawdziwych fachowców.
@ cuurniprime
Dorośniesz, zdobędziesz wykształcenie i fach w zawodzie to sam zobaczysz. Telefony się urywają - można przebierać w ofertach. Po prostu nie przyjmuję zleceń jak nie będę miał z tego minimum 100zł za godzinę a o to wyjątkowo nietrudno. Resztę sobie na kalkulatorze policz...
Dorośniesz, zdobędziesz wykształcenie i fach w zawodzie to sam zobaczysz. Telefony się urywają - można przebierać w ofertach. Po prostu nie przyjmuję zleceń jak nie będę miał z tego minimum 100zł za godzinę a o to wyjątkowo nietrudno. Resztę sobie na kalkulatorze policz...
Nikt nie wpadł, że to ktoś specjalnie tak zrobił? Tak to wygląda, może drabina na strych składana czy co? Nikt nie jest aż tak głupi, a na pewno nie wszyscy, sam nikt tego nie robił, więc nawet jakby jeden debil dał belkę między szczeblami to ktoś inny by to zobaczył, i albo by odkręcił belkę albo fleksem ujebał szczebel drabiny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów