Chyba historia o połykaczu mieczy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Nie muszę jej czytać, wszystko już widziałem
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Książka w pytkę.
I mogę się założyć, że w tej książce będzie więcej życiowych mądrości niż u grafomana Pałoljo Kołeljo...
Look down at me and you see a fool. Look up at me and you see a god. Look straight at me and you see yourself.
na zdjęciu taka sliczna i nie winna, ale jak sobie przypominam sceny gdzie hapie dzide po same jaja, dostaje na maxa w dupe i jęczy krzycząc mocniej...to nie wierze, że te wszystkie cnotki niewydymki na ulicach są takie święte...każda laska lubi mocno ( tylko nie zawsze od męża :/ )
kto sie jara tym obciągatorem, no kto!?! Nawet nie odbiega niczym w swojej branży bo i są ładniejsze i więcej pał potrafią przyjąć naraz...nie rozumiem tej jej popularności
Nie kumam całej tej zajawki w okół tej dziwki. Ani ładna, ani cycków nie ma, a w kuchni ją ani razu nie widziałem.
Pierwsza artystka która najpierw robi ekranizację a dopiero potem książkę pisze do niej...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów