📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nigdy bym nie pojechał do Francji, nie lubie dzikich krajów.
Coś czuję, że jebane bambusy nie byłyby takie twarde, gdyby inni ludzie mieli prawdziwą broń
I spoko wprowadzają trochę nowości w ich życie, inaczej nie mieli by możliwości zobaczyć broni z bliska
Czekam na film, kiedy ktoś wyciągnie prawdziwą broń i odpierdoli ich z tego padołu.
Ci imigranci szybko francuskiego sie nauczyli.
To pewnie ci słynni Książęta Orientu, których tak uwielbia Szczuka i jej feministyczne koleżanki.
Kurwa że nikt nie miał prawdziwej giwery!!! Szkoda że nie trafił się jakiś tajniak co by go od razu odjebał i by było jeszcze bardziej wesoło.
Najlepszą kontynuacją, byłby film z czarnym charczącym krwią mówiąc :it's a prank..."
Jak mnie już wku*wiają te pranki.... Tylko czekać na następne zamachy po których wyjdzie jakiś akbar z uśmiechniętą mordą i będzie krzyczeć że nic się nie stało ponieważ "it's a prank, bro"
To było mega. Żarcik się udał. I to bez ofiar. Łap piwo Ci "francuzi" to kawalarze.. haha haha
Zabawne węgielki że hoho.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów