18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Lukasan 2021-11-29, 1:14 4
W kielcach jeszcze lepiej balowali.
Zgłoś
outline 2021-11-29, 1:25 27
Kurwa, to już w obi wystarczyło kupić pierwsze lepsze przęsło i też by chroniło od wiatru. Za nie wiem, 1000zł? Podejrzewam, że w chuj przesadziłem.

Oprócz tego, że chroni od wiatru, ale tylko z jednej strony To czym to się kurwa różni funkcjonalnie od tego znaku w tle? Ba, tam nawet ławeczka jest! Wy jebani złodzieje, a na pisiorów krzyczycie, jedni drugich warci wpizdu. Bogaty kraj, kradną kradną i dalej jest co!
Zgłoś
mam_racje 2021-11-29, 1:38 37
Wolne (od uczciwości) miasto Gdańsk
Zgłoś
Quassar 2021-11-29, 1:45 2
o kurwa.... to teraz pojechali po całości xD
Zgłoś
plastic 2021-11-29, 1:48 81
jako urzędnik z wysługą lat, z terenu rządzonego przez PO, mogę zdradzić, że wszystko co robi się w starostwie/gminie jest interesem dla osoby zatwierdzającej (tej prawdziwej, a nie mianowanej). nawet najmniejsze duperele, które wynikają z obowiązków statutowych, muszą się przysłużyć nam/komuś od nas/ komuś kto będzie od nas.

zasada jest prosta - wszystko ma wspierać moje prywatne imperium, nikt nawet nie kiwnie palcem w bucie, jeśli mi się to nie przysłuży. jeżeli np. starosta sprawuje władzę absolutną na każdym poziomie swojego urzędu (znam tylko takie przypadki) to każda sprawa przechodzi przez pryzmat "co ja będę z tego miał" , KAŻDA.

a co dopiero w niemieckim gdańsku.
Zgłoś
Ojciec.zmian 2021-11-29, 1:59 2
Quassar napisał/a:

o kurwa.... to teraz pojechali po całości xD

raczej po 1/4.
Mogli chociaż z metr daszku zrobić.
Zgłoś
Halman 2021-11-29, 6:29 3
Ojciec.zmian napisał/a:

raczej po 1/4.
Mogli chociaż z metr daszku zrobić.

mogli ale tak jest "modnie, nowocześnie i postępowo"...
Zgłoś
Z................w 2021-11-29, 7:17 2
Mam 3 kolegów z podstawówki z Gdańska i tych trzech wyroslo tam na pedałów i szczycą się tym na fb

dlaczego tak? co to za miejsce?
Zgłoś
C0C0JUMBO 2021-11-29, 7:46 37
Szanowni,
Zainteresujcie się kosztami inwestycji w Waszych miastach/gminach. Takie "kwiatki" to codzienność -tylko jesteście nieświadomi. Sprawdźcie ile kosztowała dana inwestycja i sprawdźcie organoleptycznie co zostało zrobione. Jeden wielki ChUJ czy to PiS, PO, SLD czy PSL... Wszyscy robią to samo, a Wy jesteście zajęci kłótniami dot. poglądów... Pozdrawiam
Zgłoś
mygyry 2021-11-29, 8:03 9

W najbliższy weekend w Gdańsku będzie można nauczyć się "profesjonalnego darcia ryja na demonstracji". Warsztaty współfinansuje miasto.

Jak wynika ze sprawozdania Urzędu Miasta w Gdańsku, organizacja prowadzona w Trójmieście przez "Krytykę Polityczną" otrzymała w tym roku 47,2 tys. dofinansowania z budżetu miasta

Swoi muszą zarobić, żeby byli nadal swoi..
Zgłoś
DrAK 2021-11-29, 8:58 3
Do wszystkich osób krytykujących, czyli na chwilę obecną całego Sadistica i Pudelka: Ta wiata przystankowa, błędnie jest interpretowana przez Was jako osłona osób oczekujących na autobus, to przestrzeń reklamowa na której będzie zarabiać miasto. Gdyby nie ta dodatkowa przestrzeń, to miasto nie zmieniałoby w takich miejscach zwykłych słupów przystankowych. Na tym chodniku nie ma miejsca na ławkę, pamiętajcie, że oprócz przystanku, ludzie muszą tam przejść, dzieci na rowerach jeżdżą i ci wszyscy użytkownicy muszą znaleźć sobie miejsce na tym wąskim skrawku. Pytanie, czy warto było zmieniać za takie pieniądze przystanki? Nie mi oceniać, nie wiem jakie pieniądze z reklam, będą w stanie uzyskać w przyszłości ale rozumiem, że dla miasta to inwestycja.
Zgłoś
s................l 2021-11-29, 9:18 27
DrAK napisał/a:

Do wszystkich osób krytykujących, czyli na chwilę obecną całego Sadistica i Pudelka: Ta wiata przystankowa, błędnie jest interpretowana przez Was jako osłona osób oczekujących na autobus, to przestrzeń reklamowa na której będzie zarabiać miasto. Gdyby nie ta dodatkowa przestrzeń, to miasto nie zmieniałoby w takich miejscach zwykłych słupów przystankowych. Na tym chodniku nie ma miejsca na ławkę, pamiętajcie, że oprócz przystanku, ludzie muszą tam przejść, dzieci na rowerach jeżdżą i ci wszyscy użytkownicy muszą znaleźć sobie miejsce na tym wąskim skrawku. Pytanie, czy warto było zmieniać za takie pieniądze przystanki? Nie mi oceniać, nie wiem jakie pieniądze z reklam, będą w stanie uzyskać w przyszłości ale rozumiem, że dla miasta to inwestycja.

Zawsze się znajdzie ktoś, kto znajdzie wytłumaczenie dla robienia wałków na kasie z jego własnych podatków. Otwórz szerzej paszczu i zwal konia do portretu Adamowicza, bo sprawa nie dotyczy jakichś reklam, z których włodarze dadzą sobie potem podwyżki i poklepią po plecach. Chodzi o sam koszt inwestycji i kto pod stołem znajomy za to dostał, ale najwyraźniej niektórzy mają za małego chuja w dupie.
Zgłoś
kuzano 2021-11-29, 9:32 2
Powiem szczerze, Nasze elity tak zniechęciły społeczeństwo do siebie że, dla mnie nie jest już ważne kto tu rządzi. Mógłby to być nawet niemiec, rusek czy chińczyk. Ważne jest że nie okrada społeczeństwa plując nam przy tym w twarz.
Zgłoś
Najduch 2021-11-29, 9:41
Nooo. Piękną macie tą Panią prezydent.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów