Dobry symulant
Dobry symulant
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Opary związków rtęci to sam miód. rany cięte się zagoją, ale rtęć zostanie w organizmie do końca życia. Raczej niezbyt długiego. Ten kto postawił obok ringu koszyk ze świetlówkami powinien je wylizać od środka.
To rzucam trochę "światła" na sprawę. Otóż te kiepskiej klasy zapasy używaja ich do efektownego rozbijania i takiego chujowego show. Biją się nimi, skaczą na nie i to cześć ich przedstawienia dla ubogich intelektualnie kretynów. Nie wiem czy zdają sobie sprawę z tego, że tam jest ta rtęć, ale zużywają ich od groma na takich pokazach . Ten koszyczek to taka mała cześć tego co mają zapewne na zapleczu
Ola gringoTo rzucam trochę "światła" na sprawę. Otóż te kiepskiej klasy zapasy używaja ich do efektownego rozbijania i takiego chujowego show. Biją się nimi, skaczą na nie i to cześć ich przedstawienia dla ubogich intelektualnie kretynów. Nie wiem czy zdają sobie sprawę z tego, że tam jest ta rtęć, ale zużywają ich od groma na takich pokazach . Ten koszyczek to taka mała cześć tego co mają zapewne na zapleczu
Ale nikt,a nawet oni sami nigdy nie twierdził, że są normalni, to jest taka wersja "Jackass" chłopaki robią sobie krzywdę, i czerpią z tego jakąś przyjemność, czy satysfakcję, a to że swietlówki zawierają rtęć, jest dla nich zbyt abstrakcyjne.
Z resztą takie same swietlówki wiszą w szkołach, iw szpitalach, co chwilę pękaja, i sypią sie na głowę tym którzy akurat pod nimi stoja i wdychają z nich opary.
I nikogo to nigdy nie zastanowiło, ani nie zasmuciło.
Co chwilę pękają? A z jakiego to powodu? Miałem do czynienia z kilkuset lampami w tunelach, jedne miały osłony inne nie. Te lampy świeciły się prawie bez przerwy. Przez parędziesiąt lat nie mieliśmy przypadku, żeby świetlówka pękła sama z siebie. Chyba nie wiesz jaka jest zasada pracy takiej świetlówki. Poza tym w szkołach gdzieś są jeszcze świetlówki?