📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ale kurwa bez sensu... pedały nie mogą rodzić dzieci...
Będzie tak, będzie. Tylko po moim( i mam nadzieję że nie tyko) trupie;)
Pierdolenie, fakty są takie, iż problemy z tolerancją mają właśnie heterycy...
Sadisticowi rasisci.
Ronoaro napisał/a:
perfidnie zajebane z kwejka
Wybaczam, kocham wyraz twarzy tego gościa jak każe jeść gówna swoim dzieciom
Było chyba nawet na sadolu: lesby z gejami umawiają się na sex party w czwórkę, jak obie zaciążą to jeden dzieciak leci do facetów. Tak to wygląda i wcale nie zapowiada się, żeby pedalstwo wyginęło.
Anarchangel napisał/a:
Pierdolenie, fakty są takie, iż problemy z tolerancją mają właśnie heterycy...
Oho, obrońca uciśnionych się odezwał.
W nicku powinieneś mieć ANALangel jeśli już taki obeznany w temacie homo jesteś.
Skoro województwo opolskie pustoszeje to czemu nie zrobić tam takiego państwa w państwie dla pedałów? Tzn dla tych którym się w Polsce nie podoba i cały czas domagają się większych praw krzycząc o nietolerancji... Ogrodzić to wszystko wielkim murem z drutem kolczastym, dać im wszystkie prawa jakich chcą (ale tylko tam), a do normalnej Polski wprowadzić dla nich wizy. Za jakies kilkadziesiąt, no kilkanaście lat przy dobrych wiatrach, homo problem sam się powinien rozwiązać.
innyczlowiek napisał/a:
Oho, obrońca uciśnionych się odezwał.
W nicku powinieneś mieć ANALangel jeśli już taki obeznany w temacie homo jesteś.
W przeciwieństwie do ciebie, nie mam żadnych uczuć/emocji związanych z homoseksualizmem ...pedale!
@Anarchangel
Chyba nie znasz znaczenia słowa tolerancja. Wbrew pozorom nie jest tak jak stara Ci się kłaść do głowy Tomasz Lis, Monika Olejnik, Grodzkie, Palikotowskie czy inne Biedronie(Nie wspominając już o głównym architekcie- Unii Jewropejskie). „Wytrzymywać”, „znosić”, „przecierpieć” NIE akceptować.
Chyba nie znasz znaczenia słowa tolerancja. Wbrew pozorom nie jest tak jak stara Ci się kłaść do głowy Tomasz Lis, Monika Olejnik, Grodzkie, Palikotowskie czy inne Biedronie(Nie wspominając już o głównym architekcie- Unii Jewropejskie). „Wytrzymywać”, „znosić”, „przecierpieć” NIE akceptować.
Galin napisał/a:
@Anarchangel
Już dawno wyjebałem swój telewizor, zatem mylisz się podwójnie...
Specjalnie dla ciebie: tolerancja - poszanowanie czyichś poglądów, wierzeń, upodobań, różniących się od własnych. (źródło: słownik języka polskiego)
...natomiast ciekawy jestem twojej definicji tolerancji?! (sam ją wymyśliłeś, czy mama ci tłumaczyła zawiłości swej tolerancji wobec ciebie)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów