system liczenia klientów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Sprawdza sie? Sprawdza, na chuj drążyć temat
Szybkie przeszkolenie z pracy na specjalnym systemie i można działać. Kto jeszcze myślał, że to Skittles?
Ty ty ty
jebac panstwo polskie i wszelkie zalecenia, nakazy itp od władzy mam nadzieje że wkrótce urodzi się nowy Adolf i zrobi tu porządek z wszystkimi i ostatecznie rozwiąże kwestię tego burackiego pseudo kraju
ANALizator napisał/a:
jebac panstwo polskie i wszelkie zalecenia, nakazy itp od władzy mam nadzieje że wkrótce urodzi się nowy Adolf i zrobi tu porządek z wszystkimi i ostatecznie rozwiąże kwestię tego burackiego pseudo kraju
Ktoś nie dostał kieszonkowych w tym miesiącu?
Pomysł nie jest głupi. W galerii jest sporo małych butików i można na każdym szczeblu obliczać ile jest klientów w danym miejscu. Filmik okrąża internet któryś raz, Sundaya cisnęliście o takie materiały a co sami robicie?
kliker ręczny kosztuje ok 5 zł na allegro. A 'liczydło' może sie przechylić i tyle bedzie z liczenia.
roman970227 napisał/a:
A co mieliby maszynę ze skanem położyć?
Od lat w sklepach wykorzystuje się liczniki klientów. Tutaj najwyraźniej mamy do czynienia z Grazyną biznesu, dla której do tej pory takie dane nie miały znaczenia.
heheh system w czesie gdy to mówła od razu pomyślałem o liczydle hahha kurwa smieszne no nie da sie ukryc
mackuu napisał/a:
Od lat w sklepach wykorzystuje się liczniki klientów. Tutaj najwyraźniej mamy do czynienia z Grazyną biznesu, dla której do tej pory takie dane nie miały znaczenia.
Tyle że taki system liczenia nie wstanie i nie powie że nie wchodzisz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów