Aktualnie mieszkam w Angli. Dzwonilem dzisiaj do kumpla i od slowa do slowa zaczelem opowiadac mu kawal o Pakistancu ktory robi popcorn. Po wypowiedzeniu slowa Allah Akbar poloczenie zostalo zerwane. Po chwili dzwoni do mnie ze chyba rozlaczylo nas bo wypowiedzialem allah akbar. Postanowilismy to sprawdzic i powiedzialem allah akbar jeszcze raz i niezgadniecie co sie stalo. Polaczenie zostalo ponownie zerwane. A teraz pytanie do publicznosci. Do czego ten swiat zmierza?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
spróbuj wysyłać maile do USA ze słowami bomb, terror, allah akbar i czekaj na wizyte na polskim komisariacie. podobno działa i sprawdzone.
Jeszcze sie okaze, ze jutro bede mial z kumplem wjazd na chate z udzialem policji ^^
Zamiast zostać przerwane powinno zostać nagrywane.
Czyli tradycyjnie: ić stont
Czyli tradycyjnie: ić stont
Jak do kogoś w Polsce powiem: Chuj Ci w dupę jebany lamusie. To też zazwyczaj rozłącza
A spróbuj wysłać list do Kancelarii premiera z nazwiskiem nadawcy Jarosław Kaczyński
No cóż, w Polsce rozłącza na słowa: rudy chuj, tfusk, ryży, kłamca. Ostatnio to chyba i 'szczaw-mana' dodali do filtrów.
Misiatko napisał/a:
Po wypowiedzeniu slowa Allah Akbar poloczenie zostalo zerwane. Po chwili dzwoni do mnie ze chyba rozlaczylo nas bo wypowiedzialem allah akbar.
I jak on powiedział "allah akbar", to już nie zerwało? Sprawdź telefon, może masz jakiś moduł, który reaguje na te słowa i kończy połączenie. Takie nowoczesne "sezamie otwórz się"...
Sprawdziłbym gdybym miał kolegów
BTW: a nie pomyślałeś, że to kolega sobie się z Ciebie nabija?
BTW: a nie pomyślałeś, że to kolega sobie się z Ciebie nabija?
Kolega Cię w chuja robił pewnie i rozłączał, a Ty wkręciłeś się jak małe dziecko w karuzele
To kolega powiedział że rozłączyło was, bo powiedziałeś "aLLAH aKBAR" i jego nie rozłączyła chociaż użył tych słów... musisz mieć zaiste arabski akcent...
Panie idź pan w ... no w chuj a gdzie?
Panie idź pan w ... no w chuj a gdzie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów