📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Cos jak o 4 nad ranem w barze wyruchac ostatnia zalaną w trupa kurwę.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Liczyłem na to, że akwarium rozkurwi się w drobny mak.
Pajan napisał/a:
Liczyłem na to, że akwarium rozkurwi się w drobny mak.
A ja, że spadnie na tego bachora i będzie dobry materiał...
poligon6 napisał/a:
Cos jak o 4 nad ranem w barze wyruchac ostatnia zalaną w trupa kurwę.
a co w tym złego?
nowynick napisał/a:
a co w tym złego?
Zazwyczaj zostaja pijane grube lochy. No ale jak ktos gustuje w wielorybach to prosze bardzo.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
poligon6 napisał/a:
Cos jak o 4 nad ranem w barze wyr*chac ostatnia zalaną w trupa k***ę.
Nie kłam, Ty ruchasz tylko bezpańskie psy.
usztafe napisał/a:
Nie kłam, Ty ruchasz tylko bezpańskie psy.
Nigdy sie z toba nie zadawałem.
Myślę że lepszą zabawą było by zamienić miejscami rybę z tym dzieciakiem
MatlusAS napisał/a:
Myślę że lepszą zabawą było by zamienić miejscami rybę z tym dzieciakiem
I nie wyławiać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów