fajnie przygotowane miejsce do nurkowania. Zatopiony wrak AN 2 (ze sztucznymi zwłokami na pokładzie), bmw (bez atrapy trupa w dresie ) i inne mniej lub bardziej celowo zatopione atrakcje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
No to jest bardzo ciekawe. Zatopić coś co można zobaczyć na lądzie. Później zabulić kupę kasy żeby to zobaczyć pod wodą. Idealne zajęcie dla snobów.
Chętnie bym sobie ponurkował. Ale kurwa zapomniałem jestem studentem... Nie mam bogatych rodziców nie wyłożą mi kupy hajsu . Huj poszukam pracy. O jest duzo ofert ale czego ja sie dorobie za 900 zl miesiecznie ? KURWA , huj ide pic ... Co gorsza za kase matki
Se sklej najtańszy model, wrzuć do kałuży. Załóż bryle i podziwiaj pod "wodą". Niesamowite przeżycie. Ja tak czasem oglądam co mi w muszli klozetowej pływa. Wprawdzie z powierzchni, nie mam odwagi tam zanurzyć mego kaprawego pyska
Fajna miescówka, już jakiś czas temu zbierałem się na koparki, ale buddiego nie miałem coby z nim nura dać. Jeśli lubisz wraki+ciepłe wody to w tamtym roku zaliczyłem Gozo- można tam zobaczyć kilka ciekawych rzeczy.
kkndkkndkknd napisał/a:
Zatopiony wrak AN 2 (ze sztucznymi zwłokami na pokładzie),
Dobra opcja jak ktoś kogoś zajebie. Manekina wywali, wsadzi trupa do kabiny i "Panie, to już tam było".
Ciekawa atrakcja Może się wybiorę w wakacje, jak będę miał czas
O wiele lepsze są miejsca z rzeczami nie zatopionymi celowo. Obejrzeć np zatopiony myśliwiec zero u wybrzeży jakiejś ładnej wyspy. I to z prawdziwym trupem, nie "atrapą" .To co tu widzimy nie ma takiej duszy. Moim zdaniem szkoda pieniędzy.
Emtecc, Nie mam lambo.Fakt to był zły przykład. Za to w moim wieś-mieście jest jezioro, w którym jest utopiony T-34 (pewnie z załogą ale włazu nikt nie otworzył). W innym zaś nieopodal jest jakiś niemiecki myśliwiec. W takich miejscach mimo gorszej widoczności nurkuje się lepiej. Ale to oczywiście tylko moje zdanie. Nie mam nic do ludzi którzy nurkują gdzie indziej.
Emtecc, Nie mam lambo.Fakt to był zły przykład. Za to w moim wieś-mieście jest jezioro, w którym jest utopiony T-34 (pewnie z załogą ale włazu nikt nie otworzył). W innym zaś nieopodal jest jakiś niemiecki myśliwiec. W takich miejscach mimo gorszej widoczności nurkuje się lepiej. Ale to oczywiście tylko moje zdanie. Nie mam nic do ludzi którzy nurkują gdzie indziej.
@up
O stary, widzisz, problem jest taki, ze nie kazdy ma wyjebac kilka tysiecy zeby wyjebac np do stanow zeby
sobie taka zachcianke spelnic.
Ty za to, pewnie bys poprostu wsiadl do swojego lambo i pojechal, bo co to za przyjemnosc samolotem
Za to maja wyrzucic pare stowek by posmigac do jaworzna.
Btw, jesli ktos nurkuje - mozna sie zalapac jeszcze na nurkowanie w elektrowni atomowej (tej niedokonczonej, opuszczonej) w Zarnowcu, przynajmniej poki jej nie osusza, bo ma podobno w prywate lapy pojsc.
Total nielegal, ale bodajze dwa pietra i piwnice.
O stary, widzisz, problem jest taki, ze nie kazdy ma wyjebac kilka tysiecy zeby wyjebac np do stanow zeby
sobie taka zachcianke spelnic.
Ty za to, pewnie bys poprostu wsiadl do swojego lambo i pojechal, bo co to za przyjemnosc samolotem
Za to maja wyrzucic pare stowek by posmigac do jaworzna.
Btw, jesli ktos nurkuje - mozna sie zalapac jeszcze na nurkowanie w elektrowni atomowej (tej niedokonczonej, opuszczonej) w Zarnowcu, przynajmniej poki jej nie osusza, bo ma podobno w prywate lapy pojsc.
Total nielegal, ale bodajze dwa pietra i piwnice.
Dzięki za wstawkę jak byłem w 2011 w Mielnie to poznałem tam ekipę nurków czy chuj wie kogo ale opowiadali właśnie o tej miejscówce i przez trzy lata nie umiałem sobie przypomnieć nazwy żeby powiedzieć znajomym o tym miejscu Zimne dla Ciebie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów