Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Człowiek, aby być dobrym obywatelem, w dniu przejścia na emeryturę powinien wyciągnąć kopyta.
dla takich obywateli przygotowany został specjalny order, który jest wręczany pośmiertnie... jest to tzw. order ZUS-u
Zgadzam się, ale problem polega na tym, że nie da się (chyba?) wprowadzić na chwilę obecną takiego systemu, ponieważ nasze składki idą na pokrycie bieżących emerytur, a nie naszych własnych.
Do tego dochodzi problem taki, ze 'Janek' nie koniecznie musi być mądry i odkładać. Może w zachwycie zwyczajnie przepierdalać te pieniądze a na starość żyć w nędzy lub w jakiś sposób pobierać zapomogi.
amb masz piwo
dla takich obywateli przygotowany został specjalny order, który jest wręczany pośmiertnie... jest to tzw. order ZUS-u
Ohohohohhohohhho - ales Ty zabawny, jebany gimusie. Poczekaj az zaczniesz zarabiac i ujebia Ci ~30% z pensji. Zycze Ci, abys umarl przed osiagnieciem wieku emerytalnego, cioto. Moze chociaz na harda foty beda.
* usuwaj w nieskonczonosc, kurwo, skoro sie boisz wlasnej glupoty.
Ohohohohhohohhho - ales Ty zabawny, jebany gimusie. Poczekaj az zaczniesz zarabiac i ujebia Ci ~30% z pensji. Zycze Ci, abys umarl przed osiagnieciem wieku emerytalnego, cioto. Moze chociaz na harda foty beda.
* usuwaj w nieskonczonosc, kurwo, skoro sie boisz wlasnej glupoty.
wiekszosc ludzi jest za glupia, by o sobie decydowac. po to sa podatki, ubezpieczenia i system socjalny. wole jednak placic ten zus, zeby zebracy nie walali mi sie pod nogami.
Chyba tylko takie debile jak ty nie potrafią decydować o swoich pieniądzach... Ty kurwa nawet nie wiesz co to jest ZUS, skoro twierdzisz że jak będziesz płacić to Ci się żebracy nie będą walali pod nogami.
Nie jestem w tym obeznany ale...
Zapierdalasz 8 godzin dziennie w robocie za 1500 zł miesięcznie a dostajesz tylko 1100 przez jebany haracz! Rządzący przepierdolą twoje pieniądze, pewnie jeszcze długu narobią dla przyszłych pokoleń a na starość dostaniesz 900 zł emerytury. Jeśli jej nie dożyjesz to twoje ciężko zarobione pieniądze idą w chuja...
Jebać frajerów!
Ohohohohhohohhho - ales Ty zabawny, jebany gimusie.
Dziękuję, że doceniłeś moje poczucie humoru. Lejesz miód na moje serce.
Poczekaj az zaczniesz zarabiac i ujebia Ci ~30% z pensji.
Tak się składa, że od dłuższego czasu pracuję, zarabiam i kradną mi ~30% z pensji, ale na to niestety nie mam wpływu, więc jedyne co pozostaje to śmiać się przez łzy.
Całe szczęście skończyłem dobre studia i mam dobrą pracę, dzięki czemu stać mnie na to żeby odkładać sobie trochę kasy na "później".
Jak byś się uczył, to teraz pracował byś gdzieś porządnie na etacie i nie wylewałbyś swoich żali na forum. No ale z pensji ciecia parkingowego to faktycznie dużo na tą emeryturę nie uzbierasz, więc rozumiem Twoją frustrację i rozczarowanie.
Zycze Ci
To nie jest kurwa koncert życzeń
abys umarl przed osiagnieciem wieku emerytalnego, cioto
przy obecnym trybie życia to bardzo prawdopodobne (ale co Ty możesz o tym wiedzieć, jak Ciebie nawet na piwo nie stać)
...jebany gimusie..., cioto..., kurwo...
Nie pisz tak do mnie, bo jeszcze ktoś pomyśli, że my rodzina
Moze chociaz na harda foty beda.
Może będą, może nie będą, jedno jest pewne... Ty tego na pewno nie zobaczysz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów